Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 20 квітня 2024
02:14

БЛОГИ

marik2104


20 лютого 2020, 10:35

Послуги з репетиторства підлягають декларуванню

Західно-Донбаське управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу вчителів і викладачів! Якщо упродовж 2019 року надавалися репетиторські послуги учням, студентам або дошкільнятам і при цьому не були зареєстровані суб'єктами підприємницької діяльності, такі доходи слід обов'язково задекларувати.
Звертаємо увагу, що до репетиторських послуг належать послуги з виконання контрольних, курсових, дипломних робіт, підготовка дітей до школи, незалежного тестування, вступу до навчальних закладів, навчання з будь-яких предметів, тощо.
Громадяни, які отримували упродовж 2019 року такі неоподатковані доходи, у обов'язковому порядку мають подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи і сплатити до бюджету нарахований податок на доходи фізичних осіб за ставкою 18 % та військовий збір у розмірі 1,5 %.
Декларація подається за місцем податкової реєстрації, не пізніше 30 квітня 2020 року.


Останній раз редагувалося: 20.02.2020 10:35


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті