Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
13:52

БЛОГИ

marik2104


19 лютого 2020, 12:48

На брифінгу про кампанію декларування - 2020

Про особливості цьогорічної кампанії декларування доходів громадян розповіла начальник Павлоградської ДПІ Західно-Донбаського управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області Ольга Радіонова під час брифінгу з представниками місцевих засобів масової інформації.
Посадовець нагадала, що з 1 січня розпочалась кампанія декларування, яка триватиме до 1 травня поточного року. Обов’язок щодо декларування статків виникає у випадку отримання громадянами у минулому році доходів, які не оподатковувались. Зокрема, до таких доходів належать: вартість успадкованого чи отриманого у дарунок майна; кошти від надання майна в лізинг, оренду (суборенду) чи житловий найм; кошти одержані за межами України (іноземні доходи); доходи від операцій з продажу (обміну) об'єктів нерухомого або рухомого майна та отримані у вигляді інвестиційного прибутку
Звернула увагу, що платники податку, які бажають реалізувати своє право на податкову знижку, декларацію можуть подати впродовж усього 2020 року.
Наприкінці брифінгу, Ольга Радіонова закликала громадян не чекати граничного терміну надання декларацій 30 квітня, а виконати свій громадянський обов’язок і подати декларацію ппро отримані у 2019 році доходи завчасно.
«Свідоме декларування доходів та сплата податків – вірний шлях до побудови європейського суспільства», - наголосила Ольга Радіонова.





Останній раз редагувалося: 19.02.2020 12:48


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті