Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 26 квітня 2024
00:25

БЛОГИ

marik2104


11 липня 2019, 10:25

Операція «Урожай» спрямована на детінізацію відносин в аграрному секторі

Західно-Донбаське управління Головного управління ДФС у Дніпропетровській області нагадує, що у Дніпропетровській області з травня 2019 року проводиться операція «Урожай», яка направлена на детінізацію відносин в аграрному секторі економіки та на декларування доходів, отриманих власниками земельних ділянок, площа яких складає понад 2 гектара.
З початку поточного року дохід від продажу власної сільськогосподарської продукції задекларували 22 615 громадян, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на 511 осіб. Загальна сума задекларованих доходів від оброблення земельних ділянок площею понад 2 га становить 150,3 млн грн, що на 27,4 млн грн більше, ніж у минулому році. При цьому, податку на доходи фізичних осіб задекларовано до сплати у сумі 27,0 млн грн, що на 4,8 млн грн, або на 21,6 %, більше, ніж у минулому році. Військового збору задекларовано до сплати 2,25 млн грн, що на 0,4 млн грн, або на 19 %, перевищує показники минулого року.
Слід зазначити, що у рамках операції «Урожай» у червні поточного року проведено 4 виїзні наради, 12 засідань робочих комісій і як результат – у зазначеному періоді залучено до декларування 169 громадян. Сума задекларованого ними доходу від продажу власної сільгосппродукції становить 2,7 млн грн, сума податку на доходи фізичних осіб до сплати складає 0,15 млн грн, військового збору – 0,02 млн гривень.


Останній раз редагувалося: 11.07.2019 10:25


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті