Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 29 березня 2024
00:50

БЛОГИ

dpi463


23 квітня 2019, 11:15

Розглянуто актуальні питання на засіданні «круглого столу»

У Соборному управлінні Головного управління ДФС у Дніпропетровській області відбулось засідання «круглого столу», на якому розглянуто деякі питання адміністрування податку на додану вартість (далі – ПДВ).
Під час зустрічі заступник начальника управління - начальник відділу ПДВ Соборного управління Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Тетяна Копильченко звернула увагу слухачів на те, що об’єктом оподаткування ПДВ є операції платників з постачання товарів та послуг, місце постачання яких розташоване на митній території України, відповідно до ст. 186 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) (п. 185.1 ст. 185 ПКУ).
Доповідач також донесла до присутніх інформацію про те, що з 02.05.2019 вступають в дію нові небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів Державної фіскальної служби України для сплати коштів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ) та фінансових санкцій.



Останній раз редагувалося: 23.04.2019 11:15


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті