Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 7 травня 2024
14:38

БЛОГИ

dpi463


27 лютого 2019, 15:35

В Соборному управлінні ГУ ДФС у Дніпропетровській області відбулась «гаряча лінія» з питань декларування доходів громадян

В Соборному управлінні ГУ ДФС у Дніпропетровській області відбувся черговий сеанс телефонного зв'язку «гаряча лінія» на тему: «Деклараційна кампанія». На запитання платників податків, які цього дня зателефонували, відповідала заступник начальника управління-начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Соборного управління ГУ ДФС у Дніпропетровській області Олена Олейнікова. Пропонуємо до уваги відповіді на найбільш актуальні питання, з якими абоненти звертались на «гарячу лінію»:
Доброго дня Олено Олександрівно, скажіть будь ласка, які існують способи подання декларації?
Податкову декларацію про майновий стан і доходи платниками податків може подати в один з трьох способів:
1) особисто або уповноваженою на це особою;
2) надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;
3) засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу.
Звертаю вашу увагу на те, що у разі надсилання податкової декларації поштою, платник податку зобов’язаний здійснити таке відправлення не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації, а при поданні податкової декларації в електронній формі - не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк.
При направленні декларації засобами електронного зв’язку громадяни можуть скористатися новим електронним сервісом в «Електронному кабінеті», який передбачає часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та відомостей щодо об’єктів нерухомого (рухомого) майна.
Доброго дня, де можна отримати реквізити для сплати податкових зобов’язань?
Уся інформація про реквізити розміщена на офіційному сайті «Територіальні органи ДФС Харківської області» в рубриці «Бюджетні рахунки» або кожен з платників може ознайомитись з рахунками безпосередньо у нас в Центрах обслуговування платників, за адресою вул. Високовольтна, 24.


Останній раз редагувалося: 27.02.2019 15:35


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті