Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пн, 6 травня 2024
02:53

БЛОГИ

Livoberegna ODPI


31 липня 2018, 12:59

Чи можливо включити до податкової знижки витрати на лікування?

Лівобережна ОДПІ м. Дніпра ГУ ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що відповідно до п.1 розд. ХІХ Податкового кодексу України (далі - ПКУ), платники податку зможуть скористатися правом на податкову знижку по витратах, понесених на користь закладів охорони здоров’я для компенсації вартості платних послуг з лікування такого платника податку або члена сім’ї І ступеня споріднення, у разі набуття чинності закону про загальнообов’язкове державне соціальне медичне страхування.
Станом на 1 січня 2018 року закон про загальнообов’язкове державне соціальне медичне страхування не набув чинності, тому податкова знижка по витратах, понесених платником податку на користь закладів охорони здоров’я для компенсації вартості платних послуг з лікування такого платника податку або члена сім’ї І ступеня споріднення (п.п.166.3.4 п.166.3 ст.166 ПКУ), за наслідками 2017 року платникам не надається.


Останній раз редагувалося: 31.07.2018 12:59


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті