Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 18 июня 2024
15:55

Антитіла

Посмотреть афишу: Антитіла Поп-музыка

З 25 вересня до 16 листопада 2024 року гурт Антитіла запланував український тур, в межах якого виступить в 46 містах України! В більшості з цих міст музиканти не грали концерти понад 5 років. Основою програми туру стане трек-лист концерту в Київському Палаці спорту, який відбувся 14 лютого 2024 року. Звичайно, у кожному місті будуть свої неповторні моменти, адже креативний підхід та увага до слухача – завжди притаманні живим концертам гурту Антитіла. Отже, у тур музиканти везуть пісні з альбому MLNL, які серед українських міст наживо чув лише Київ, а також улюблені хіти прихильників гурту: «2Step», «Фортеця Бахмут», «TDME», «Вірила», «Лови момент», «LEGO», «Люди як кораблі», «Молоком», «Все красиво», «Будувуду», і звісно найсвіжіший хіт «Ти саме та». Цілком ймовірно, прозвучать абсолютно нові пісні, які вже у процесі створення та запису на студії.

«Ми ретельно готуємося до цього туру і вкладаємо в нього свої як творчі, так і матеріальні ресурси. Ми знаємо, що нас дуже чекають у кожному із заявлених міст і ми будемо намагатись адаптувати програму нашого live show у Палаці спорту до кожного залу, щоб люди отримали якісний концерт і відчули емоції та атмосферу, притаманну лише Антитілам. Це свої їдуть до своїх. Щоб підтримати одне одного, а також всіх наших на першій лінії оборони. Саме завдяки їм ми можемо приїжджати в міста з концертами. На жаль, поки триває війна ми не можемо зустрічатись на стадіонах. Але цей час обов’язково настане і ми віримо, що кожен, хто прийде на наш концерт, наближає його», – говорить фронтмен гурту Антитіла Тарас Тополя.

Важливою складовою кожного з концертів гурту є благодійна мета. Перед концертами туру БФ Антитіла проводитиме благодійні аукціони з унікальними лотами, кошти з яких підуть на закупівлю човнів для штурмових підрозділів ГУР.


Все даты:

29 октября 2024

Шинник, культурно-спортивный комплекс

просп. Богдана Хмельницкого, 118-А
🕜: 19:00
₴: 650-1250 грн

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте