Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
18:33

MamaRika

Посмотреть афишу: MamaRika Поп-музыка

MamaRika – популярна українська pop- та r’n’b- співачка, інфлюенсерка, self-made woman. Загальна аудиторія підписників MamaRika налічує понад 1 000 000. Початок музичної кар’єри MamaRika пов’язаний з успішною участю у відомому талант-шоу «Фабрика зірок-3». Наступним важливим кроком до широкої популярності став випуск дебютного альбому «КАЧ» у 2017-му році.

Хіт «ХХДД» («Ходять хлопці до дівчат») до цього часу залишається в ротації головних українських радіостанцій. Артистка двічі отримувала звання «Найкрасивіша жінка України» за версією журналу Viva!, а журнал «Фокус» назвав співачку однією з найуспішніших представниць вітчизняного шоу-бізу.

У 2021-му році, з народженням первістка, MamaRika кардинально змінила музичний стиль, перейшовши від фанку, хіп-хопу та R’n’B до ліричного pop. Найвідоміший серед нових хітів співачки – трек KAVA, який став одним із найбільш прослуховуваних на Spotify. Сьогодні співачка активно підтримує молодих артистів, створюючи яскраві колаборації з YAKTAK, DOVI, KOLA та іншими.

MamaRika також є активною волонтеркою: проводить збори для ЗСУ на сторінках своїх соцмереж, робить особисті донати, збирає кошти на благодійних концертах. Ніжна і зворушлива MamaRika підкорить чуттєвим виконанням ваших улюблених композицій «На руках», «Сину», «Як ти там живеш», «Щастя», «Зоря» та інших проникливих пісень.

Це хіти, що не полишають топів радіостанцій та стрімінгових ресурсів. Приходьте, щоб отримати незабутні враження та поспілкуватися з улюбленою співачкою в затишній атмосфері. Побачимось!


Все даты:

7 июля 2024

Бартоломео (Bartolomeo Best River Resort)

Набережная Победы, 9-Б
🕜: 18:00
₴: 360-860 грн

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте