Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
23:21

Ziferblat

Посмотреть афишу: Ziferblat Поп-музыка, Рок

Вже цієї весни! Одразу після двох солдаутів у Києві. Український гурт Ziferblat, який нещодавно став справжнім відкриттям Нацвідбору, готується вразити своїх прихильників у першому всеукраїнському турі. 20 міст. 20 виступів в різних куточках України. 20 концертів, що поєднають інтелігентну рок-музику й нестримну енергію. Метч стилю, молодості й глибини. Улюблені хіти й нові треки.

На нас чекає справжня «Диско-фанко терапія», якої ми всі так потребуємо сьогодні. «Любі, вже скоро зустрінемось з вами у першому всеукраїнському турі Ziferblat! Буде світло, сонячно й по-весняному тепло. Попереду — два десятки міст, безліч незабутніх концертів і зустрічей, на які ми так чекаємо. Не пропустіть!», — написали у своєму Instagram учасники гурту.

З моменту виходу дебютного альбому «Перетворення» у 2023 році, Ziferblat підкорив серця слухачів й музичного ком'юніті. Гурт став переможцем у категорії «Найкращі нові імена альтернативної музики» Незалежної української премії «Музвар». Восени був номінований аж у трьох категоріях Megogo — «Альтернативний Інді-артист року/-ка року», «Кліп року» та «Альбом року».

А на початку 2024 зайняв друге місце у змаганні за право представляти Україну на Євробаченні з піснею «Place I Call Home». Побачимось у музичному світі Ziferblat!


Все даты:

29 мая 2024

Машиностроителей, ДК

Рабочая, 166
🕜: 18:00
₴: 350-750 грн

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте