Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
15:32

Англійська за піснями

Посмотреть афишу: Англійська за піснями

Центр розвитку «ДІАЛОГ» разом з ТРЦ Дафі запрошує всіх бажаючих на суперовий курс "Англійська за піснями".

Незважаючи на безліч способів вивчення англійської мови, найприємнішими та зручнішими з них є інтерактивні. Найпоширеніші серед них — це вивчення мови з фільмів, серіалів та пісень. Звичайно, вони не замінять вам повноцінного репетитора або додатковий курс у мовній школі, однак, використовуючи їх на постійній основі, ви зможете досягти відмінних результатів.

Вважається, що вивчення англійської за піснями, не менш ефективне, ніж вивчення мови за аудіокнигами. Пісня сприймається легше та цікавіше, ніж нудна та монотонна книга. Коли ви починаєте вивчати англійську, перше, що ви вчитеся визначати, – це звукові патерни. Ось чому включення пісень у процес вивчення англійської мови робить такий позитивний вплив на ваш когнітивний та емоційний розвиток.

Фактично, наукові дослідження показують, що вивчення музики та мови стимулює одні й самі області мозку. Таким чином, вивчаючи англійську за піснями, ви не тільки покращуєте свої інтелектуальні здібності, а й підвищуєте ефективність процесів мислення, аналізу та синтезу.

Якщо ви хочете добре розмовляти англійською мовою, готові працювати над собою і самовдосконалюватися, тоді даний варіант вивчення для вас. Якщо готові просто покращити власну мову, а також налагодити спілкування, тоді вивчаємо англійську за піснями, просто сприймаємо отриману інформацію та повторюємо. Що може бути кращим, ніж насолоджуватися музикою, слухаючи своїх улюблених виконавців.

Що дає участь у курсі?

1. Активація процесу вивчення англійської мови весело та комфортно.
2. Розширення словникового запасу. Запам'ятовуючи фрази через пісні, ви ніколи більше їх не забудете!
3. Ви почнете говорити легко, адже регулярний спів англійською покращить ваш мовний апарат.
4. Ви навчитеся говорити красиво, ставити наголос у потрібних місцях, зрозумієте ритмічність англійської мови
5. Поліпшення розуміння мови на слух, оскільки прослуховування аудіо та розбір вимови - найкращий спосіб почати розуміти швидку мову

В наших курсах пісні, які ви часто чуєте по радіо. Усі вони – визнані музичні хіти всіх часів. Кожна пісня – це чудовий спосіб прокачати розуміння мови на слух. Наспівувати улюблені пісні англійською ви зможете стільки, скільки захочете! Ви точно полюбите наш курс і співатимете пісні щодня!
Як відбувається курс?

2 рази на тиждень, заняття продовжується 60 хв., тривалість курсу приблизно 2 місяці. За цей час ви прокачаєте сприйняття мови на слух та вимову. Курс буде максимально практичним та корисним!

Що ви будете робити на уроках?

• Розбираєте значення слів або виконуєте завдання на граматику. Граматичні конструкції легко запам'ятати в пісні та використовувати у вашій мові.
• Знайомитеся з біографією виконавця чи групи та цікавими фактами з їх життя.
• Вивчаєте переклад пісні. Отримуєте в свій багаж знань нову лексику.
• Співаєте пісню під субтитри. Такий метод караоке допомагає опрацювати вимову. Вивчивши пісню напам'ять, ви назавжди збережете отримані знання!
• Розбираєте нові ідіоми, дотичні до теми пісні.
• Отримуєте домашнє завдання)

Вчіть англійську мову за піснями із задоволенням!

Удосконаліть свою англійську!

Щоб дізнатися більше – підписуйтесь! https://t.me/englishthroughsongsdnipro


Все даты:


Кафе Skvorechnik, ТРЦ Дафі, 3-й пов. 🕜: 13:00, щонеділі
₴: Безкоштовно

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте