Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
01:07

Золоті хіти – музичне шоу для всієї родини!

Посмотреть афишу: Золоті хіти – музичне шоу для всієї родини! Эстрада

Живий звук! «Юність Дніпра» ЗАПРОШУЄ!

ПРО ПОДІЮ - в рамках проекту #АРТ_наступ Для всіх містян, гостей та мешканців міста Дніпро, професійний вокально-хореографічний ансамбль «Юність Дніпра» представлятиме яскраве музичне шоу для розвантаження психологічного стану та підтримку ЗСУ у рамках проекту #АРТ_наступ.

"Золоті хіти" – музичне шоу для всієї батьківщини. Жива концертна програма сподобається як дітям, так і дорослим. У шоу буде звучати найпопулярніші композиції, світові хіти всіх годин. Разом ми трохи розвантажуємо психологічний стан,поринемо у світ гарної музики. У програмі звучатимуть вокальні композиції. Шоу балет виконає номери під популярні європейські хіти.

Музичне шоу «Золоті хіти» – це молоді талановиті артисти, вокалісти, хореографи рівня PRO, яскраві спецефекти. Музичне шоу для всієї батьківщини вже біля каси нашого міста. Ми чекаємо тобі, наш улюблений глядач!


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте