Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
11:32

POLYAKOVA «Співаємо українською»

Посмотреть афишу: POLYAKOVA «Співаємо українською» Поп-музыка

Оля Полякова заспіває головні хіти та покаже кращі номери концертного шоу “Королеви Ночі” в Дніпрі.

Виступ співачки запланований на 27 січня. Це буде перший сольний концерт Полякової в Дніпрі після повномасштабного вторгнення. Співачка представить концертну програму, до якої увійдуть золоті хіти українською мовою та нові прем'єри.

Це унікальна можливість прослухати та подивитися ще раз найкращі номери з легендарного шоу “Королева Ночі” та підтримати українську армію, адже усі концерти Полякової протягом війни мають благодійний характер.

Саме ця програма співачки за останні три роки принесла Олі статус найгастролюючої артистки України, якій вдалося зібрати стадіон у 35 тис осіб на легендарному концерті на “Арена-Львів”. З цим шоу Полякова виходила на сцену більше ніж 400 разів, зібравши загалом близько 10 мільйонів глядачів. Також найкращі моменти епохи “Королева Ночі”лягли в основу документального фільму “Її величність”, який вийшов на YouTube-каналі співачки на початку минулого року”.


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте