Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
14:13

Казковий мюзикл "Красуня і Чудовисько"

Посмотреть афишу: Казковий мюзикл Мюзикл, Сказка

А. Сегал
Казковий мюзикл

Всесвітньо відома казка «Красуня і Чудовисько» завжди привертала увагу режисерів, мультиплікаторів та знаходила своє втілення в мистецтві.

Тому не дивно, що постановники нашого театру прийняли рішення поставити не просто музичну казку, а казковий мюзикл.

У нашій казці ви зможете побачити мрійницю Красуню та її друзів звіряток, її дивакуватого, але дуже розумного батька; загадкову Фею та страшенного в своєму зачарованому вигляді Чудовиська, а також його слуг-монстрів.

Грати для вас казку будуть солісти опери, артисти хору, балету, мімансу та симфонічний оркестр — саме вони розкажуть чарівну історію про дівчину, яка своїм коханням зруйнувала чари Феї та змогла покохати страшенне чудовисько.

Казка чекає на вас!



Сергiй  (04.01.23 13:38): Мені просто відмовилися повернути гроші за квитки, незважаючи на Закон про права споживачів. Ми купили квитки на спектакль 3 січня, але вирішили не йти. Вирішив заздалегідь обміняти чи повернути гроші. Жоден телефон вказаний на сайті не працює протягом трьох діб (каса, адміністратор та iншi). Спілкування йде через єдиний email. Там почали розповідати, що взагалі нічого не повертатимуть, посилаючись на внутрішній ними ж вигаданий документ оферти та інструкцію про роботу театрів, що є порушенням Закону про права споживачів (у тому числі в інформаційному плані), послуга не була ще надана і може бути повернено номінальну вартість. Мене навмисне вводили в оману. Після того, як я почав наполягати на поверненні грошей, представник театру зник із листування. Квитки ми віддали знайомим. Більше в цей убогий заклад, який ганяється за тiльки за прибутком і свідомо порушує закон – ні ногою. P.S. А спектакль по кармi, звичайно ж скасували. Мені здається взагалі немає сенсу зараз туди купувати квитки Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте