Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
00:43

Виставка «Що за стрілки мені дістались» Дмитра Аркадьєва

Посмотреть афишу: Виставка «Що за стрілки мені дістались» Дмитра Аркадьєва Живопись

Дмитро Аркадьєв - художник активного та різнопланового творчого потенціалу. Він сповна володіє відчуттям форми, точного рисунку, написання портрету, архітектурного пейзажу та передачі пластики автомобільного «вбрання».

Гасло творчості художника незмінне: «Дарувати світу красу!» Це завжди відчувається в створених портретах, пейзажах, дизайні композицій та інтер'єрів, а головне - у його навчанні студентів образотворчому мистецтву.

Дмитро Олексійович- член Спілки дизайнерів України. Закінчив Придніпровську академію будівництва та архітектури за спеціальністю «архітектор житлових будівель». Професійно малювати почав ще на третьому курсі цього вишу, свого часу закінчив міську художню школу 1, де нині працює.

Дмитро Аркадьєв є володарем двох міжнародних сертифікатів фіналіста виставок STEP BY STEP у Польщі та Dali's Mustache в Іспанії.

Як автор має три персональних виставки: у галереї «Грифон» (Київ, 2010), Будинку архітектора (Дніпро, 2011), бібліотеці - філіалі 34 (Дніпро, 2016). Також брав участь у 17 колективних виставках (за організації художниці Галини Шевцової), міжнародній виставці автопортретів «Рефлексія» (Дніпро, 2010), а ще трьох міжнародних конкурсах автомобільного дизайну 2004-2006 рр. (фіналіст конкурсу журналу «Автопанорама»).

Понад два десятки років працює в сфері дизайну інтер'єрів. Любить спілкуватися з творчою молоддю, передаючи знання та досвід, - від 2013 року викладає курс образотворчого мистецтва у Дніпровському коледжі технологій та дизайну. Нова виставка Дмитра Аркадьєва «Що за стрілки мені дістались» у Дніпровському Будинку мистецтв дає широке уявлення про творчі інтереси та зацікавлення цього художника.

Відкриття виставки відбудеться 10 листопада о 18 годині.

Вхід вільний за умов дотримання вимог «червоної зони» (наявність масок та сертифікатів про щеплення). Чекаємо.


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте