Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 24 апреля 2024
10:26

Сергій Бабкін

Посмотреть афишу: Сергій Бабкін Авторская песня

У Bartolomeo Best River Resort відбудеться сольний концерт неповторного Сергія Бабкіна! Всі ваші улюблені нетленки і новинки від приголомшливого музиканта - за один вечір. Це дорогого коштує. НЕ пропустіть!

Талановитий автор, емоційний виконавець, віртуозний музикант, прекрасний актор - все це про нього. Неординарний і харизматичний Сергій Бабкін вже завоював серця мільйонів і не збирається зменшувати темп. І поки одні називають його надлюдиною, а інші - своїм в дошку, артист продовжує легко і невимушено збирати повні зали на концертах.

«Привіт, Бог», «Альо», «Де би я», «Хто далі идет», «Забери», «Білі Сорочки» - а який з цих простих і близьких кожному хітів на першому місці в вашому списку відтворення? Яку пісню наспівуєте по шляху на роботу, якими рядками піднімаєте собі настрій? Який з 11 альбомів Сергія прокручуєте частіше?

Що б кожен з вас не відповів, ясно одне: на сольнику Сергія Бабкіна прозвучать усі душевні роботи минулих років і композиції нового альбому «Музасфера», всі треки якого - українською мовою.

«Музасфера - та оболонка, в якій я перебуваю. Це Сонце, все живе з'явилося завдяки йому ... мене надихає життя, будь-які зміни ... », - розповідає про написання пластинки Бабкін.

Творчий і життєвий шлях Сергія Бабкіна - багатогранний і яскравий. Втретє став батьком музикант ще більше відкрився світу і готовий ділитися переповнюють його внутрішнім світлом з вами.

Поспішайте замовити квитки, адже їх кількість строго обмежена! Вибирайте місця і поспішайте на зустріч з кумиром!

Побачимося!


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте