Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
09:12

LORDS OF THE SOUND - Music is Coming 2

Посмотреть афишу: LORDS OF THE SOUND - Music is Coming 2 Поп-музыка

Після феєричного успіху Європейської програми "Music is Coming", оркестр LORDS OF THE SOUND не збавляє обертів і представляє нову програму "Music is Coming 2"!

Дух, магія і потужність закладені в кожній ноті, в кожному русі диригента і музикантів, виконуючих саундтреки з культових кінострічок: Мандалорец, Відьмак, Гра Престолів, Гаррі Поттер, Вікінги, Вартові Галактики, Пірати Карибського моря, Диво-жінка, Ліки від здоров'я, П'ятий елемент, Аватар, Володар Кілець, Фантастичні тварини, Божевільний Макс, а також не обійдеться без яскравих представників фентезійних комп'ютерних ігор: World of Warcraft, Assassin's Creed, Mortal Kombat, The Wither.

Вони дуже різні за жанром, за своїм сюжетом, історіями, декораціями, та об'єднує їх одне - вони дозволяють нам відчути себе в іншій реальності. У реальності, в якій є місце казок і міфів, драконам, небачених істот, надприродною силою, чаклунства і явищ, які не піддаються відомим законам фізики.

Це інша планета, або паралельний світ, ми не знаємо, але перебування в ньому неймовірно захоплює. А без музики картина не була б досконалою.

LORDS OF THE SOUND формує нове уявлення і репутацію поняття "оркестр". Проект стрімко розвивається і вже став відомим по всій Україні і за кордоном. Проводячи понад 100 концертів на рік, музиканти створюють нові програми, намагаючись охопити всіх глядачів кола інтересів. Тим самим залучаючи насамперед молодь до сучасної класики та оркестрової музики.

У концерті беруть участь музиканти оркестру LORDS OF THE SOUND та вокальний ансамбль. У супроводі ексклюзивного відеоряду на великому екрані.

Соліст: Ярослав Радіоненко.
Диригенти: Віталій Саражинский і Шахрох Фатхизаде.
Продюсер: Андрій Новаторов


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте