Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
17:08

Palina

Посмотреть афишу: Palina Инди

PALINA - інді-поп співачка і авторка з Мінська.

Чарівництво, що створює порцелянова лялечка. (с)

Нова музика Palina місцями звучить приречено, холодно, безсило, але дуже пронизливо, до зачарованості і трансу, а місцями являє собою легкі ліричні замальовки про приємне.

Palina є рідкісною представницею сучасної білоруської культури, яка пише білоруською мовою так органічно і актуально.

"Я не вмію писати «механічно» і поверхнево, я трансформатор: довго накопичую енергію з певного досвіду і трансформую це в музику. Думаю, в зв'язку з цим слухаючи те, що я роблю, люди переживають особливий емоційний досвід, який періодично необхідний для перезавантаження"© Palina

"Найвульгарніше, що можна сказати про Palina: «Вона схожа на Земфіру». Але вона дійсно схожа - і тут не тільки і не стільки про вокал, скільки про загальний посил співачки: роблю добре, красиво, пристрасно і модно "© Citydog

Cольна кар'єра Palina почалася в 2016 році, а другий альбом, що вийшов навесні 2019, зібрав за рік більше мільйона прослуховувань.

У ранні роки творчості Palina виступала під псевдонімом Республіка Поліна, де виконувала ліричні пісні під гітару. У 2018 вона змінила ім'я на Palina, стала фіналісткою українського шоу "Х-фактор. 9 сезон», а зовсім нещодавно випустила свій другий сольний альбом в електронному звучанні «Грустные песни».

Живі інструменти поступилися місцем електронній музиці, але це ніяк не вплинуло на жвавість пісень.

Той аудіо-потік, який виходить зараз від Palina, зовсім не схожий на її ранню творчість. Palina, ступаючи наосліп на дорогу актуальної музики і соромлячись заглянути за поворот, робить натхненні впевнені кроки до вирощування в собі нового саунду і до здатності почути себе по-новому.

Вона пише музику, яка звучить лагідно і дуже щиро. Романтична, мелодійна, навіть меланхолійна творчість, хоча в музичному асортименті ні-ні, та й майнуть бадьорі, а часом зухвалі композиції.

Квитки


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте