Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
14:35

До Дня народження Генія України Т.Г.Шевченка

Посмотреть афишу: До Дня народження Генія України Т.Г.Шевченка Для всей семьи

До Шевченківських днів!

Благодійна акція!

До Дня народження Генія українського народу, великого сина України Т.Г.Шевченка

10 березня об 11.00 на сцені театру літературно-музична композиція за віршами Т.Г. Шевченка та інших українських авторів

«В сім’ї вольній, новій…»

Ведучий композиції Владислав Лебедєв розкаже глядачам про враження від особистості Шевченка видатних діячів, сучасників Тараса Григоровича. У цій композиції актори театру будуть натхненно читати вірші Шевченка Т.Г. та інших українських авторів, співати українські народні та сучасні пісні і т.д.

У програмі беруть участь провідні актори театру Вікторія Чепурна, Олександр Мішин, Юлія Новікова, Артур Опрятний, Юрій Захаров. Зовсім юні актори: Маргарита Савенко, Артем Сітько, Діана Данилюк. Усе театральне дійство буде супроводжувати звучання живої музики у виконанні Сергія Готвянського. Окрасою композиції буде народний артист України, улюблений артист дніпрян, почесний громадянин міста Дніпра Жан Мельников.

Отже, запрошуємо 10 березня і дорослих, і дітей до нас у театр на святкову театральну поетичну зустріч, присвячену великому сину українського народу Тарасу Шевченку. Знайдіть вільну хвилинку і завітайте до нас у театр.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте