Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
12:50

Фотовиставка «День-2020»

Посмотреть афишу: Фотовиставка «День-2020» Фото

20 – 29 лютого у Дніпрі проходитимуть дні газети «День»

20 лютого у Дніпрі відкриється фотовиставка «День-2020». Подивитись світлини можна буде у Музеї українського живопису (Троїцька площа, 5-А) з 16:00, а о 17:00 відбудеться зустріч з головним редактором газети «День» Ларисою Івшиною та презентація нової книги «День вдячності».
Фотовиставка проходить у нашому місті за підтримки мера Бориса Філатова.

Виставка «День-2020» – це високохудожні фотороботи, що відбивають найважливіші події в Україні. Кожен відвідувач зможе проголосувати за вподобану світлину. За результатами буде визначений переможець від Дніпра. Завдяки проєктам «Дня» дніпряни мають можливість пізнати власну країну, зокрема через фоторепортажі професійних фотомайстрів та аматорів з усіх куточків країни. Дні «Дня» у Дніпрі — це зустрічі провідних журналістів з представниками місцевої громади, презентації нових книжок історичної серії видання.

Останніми роками газета «День» тісно співпрацює із міським головою Дніпра Борисом Філатовим. Як історик за фахом, він добре розуміється на проблемах минулого, а як людина з патріотичними поглядами та активною громадянською позицією – сприяє поповненню міських бібліотек сучасними книжковими новинками. Мер, попри зайнятість, завжди особисто відкриває дні «Дня» у Дніпрі і одним із перших оглядає нову експозицію.

Фотовиставка «День-2020» експонуватиметься до 29 лютого. Вхід вільний.



Безруков Костянтин - Гуси-лебеді (Південний Буг)

Дівєєв Сергій - Капелан


Кедо Юлія - Титан

Шульга Зоя - Перші кроки (вихід із Верховної Ради після інавгурації)
   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте