Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
13:31

Містер Ікс

Посмотреть афишу: Містер Ікс Оперетта

Композитор – І. Кальман
Оперета 3 дії.

Режисер-постановник В. Чернова
Художник-постановник В. Алхімова-Котова
Диригент-постановник О. Кулішов
Хормейстер — В. Пучков-Сорочинский, заслужений діяч мистецтв України Постановка танців –В. Ніколаєва

Прем’єра відбулася 27 жовтня 2019 р.

Імре Кальман, композитор, який створив історію про відомого Містера Ікс та його кохану Теодору Вердьє, писав:

«Я вже написав оперети, дія яких відбувається в самому театрі, біля театру та за лаштунками театру, - тепер мені захотілося написати оперету, дія якої відбулася б у цирку».

Композитор визнавав, що робота давалася йому нелегко і щоденне створення оперети займало іноді до 16 годин на добу. Всього Кальману знадобилося близько восьми місяців для написання всесвітньо відомого твору. Але всі ці зусилля були не дарма: оперета була із захопленням сприйнята публікою - їй і зараз аплодують по всьому світу.

Тепер шедевр Кальмана представляє Дніпропетровський академічний театр опери та балету. Незабутні образи, яскраві костюми, неординарні декорації стануть унікальним відображенням музики Імре Кальмана. Тут буде абсолютно все, що зацікавить глядача: заплутаний сюжет, закулісні інтриги, любовні переживання, комічні ситуації та грандіозний і несподіваний фінал.















а когда  (11.01.21 14:34): введут еше одну Теодору ? неужели некого?Вроде бы Е.Мысь взяли в штат, у нее опыт как раз в опереттах! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Зритель  (14.11.19 09:26): Очень яркое динамичное представление. Голос Александра Сергеева, игра Самвела Адамяна запоминаются. Хотелось бы услышать больше арий Мистера Икс в исполнении Александра Сергеева. Рекомендую к просмотру. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте