Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
17:41

Художник і місто

Посмотреть афишу: Художник і місто Живопись

11 вересня о 14.30 у Дніпровському Будинку мистецтв відбудеться відкриття виставки образотворчого мистецтва «Художник і місто» у рамках мистецького проекту «Поєднані Дніпром», що започаткований у 2013 році і має на меті знайомство мешканців та гостей міста з творчими пошуками художників, популяризацію їх творчого доробку, обмін досвідом роботи учасників виставки.

Назва виставки свідчить про бажання осмислення діячами образотворчого мистецтва міста через творчу палітру як урбаністичне середовище, живий мегаполіс, що швидко змінюється. Кожен художник відчуває, вглядаючись у обриси міста, його дух, особливу атмосферу, його проблеми і його радість буття.

На виставку відібрано близько 100 робіт 34 авторів, переважна більшість з яких – художники Дніпра. Різножанровість виставки захоплює багатовимірністю: в експозиції представлені міські пейзажі, портрети, краєвиди околиць, натюрморти, абстрактне відтворення світогляду авторів. Свій погляд у розкритті теми «Художник і місто» представляють як провідні художники, так і молодь. Серед учасників виставки народний художник України Микола Прокопенко (Одеса), заслужений художник України Григорій Чернета, лауреати мистецької премії ім. Федора Решетнікова В’ячеслав Юрченко, Михайло Кублик, Олександр Самійленко, лауреат мистецької премії ім Тетяни Пати Станіслав Юшков та лауреати мистецької премії ім. Михайла Паніна Ірина Колядіна, Іван Коваленко і Василь Тевяшов. Тема «Художник і місто» викликала інтерес і у наших земляків, які нині проживають за кордоном. Так, художниця Юлія Красовська, що проживає в Болгарії, з ніжністю і любов’ю зображує на полотні місто Дніпро, в якому вона народилась.

Виставка буде працювати з 11 вересня до 2 жовтня 2019 року з 10.00 до 18.00 (крім неділі). Вхід вільний.






Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте