Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
17:24

Джерела усвідомлень

Посмотреть афишу: Джерела усвідомлень Живопись

Виставка живопису "Джерела усвідомлень" двох сестер: Олександри Малишко і Галини Шевцової.

МАЛИШКО ОЛЕКСАНДРА

«…В моєму дитинстві, на Дніпропетровщині наша родина багато часу проводила в місцевості, де був чудовий краєвид, частиною якого була “Божа гора” (це простонародна назва того пагорба, де жив і допомагав людям старенький дідусь - він був місцевий травознавець). Краєвид могутнього Дніпра з переливами всіх барв та кольорів постійно змінювався... Та гора залишилася у моїх спогадах і постійно, як підтримка супроводжує мої творчі пошуки в поєднанні минулого, теперішнього і майбутнього».
«Я народилися у родині, де малюють всі. З дитинства пам`ятаю товсті зошити з малюнками-розповідями про козаків, святих та інш. (кумедних і сатиричних), котрі малювали двоюрідні брати. Бабуся малювала квіточки для прикраси оселі, руками могла зробити все... Розповідали кумедні історії про прадіда іконописця-самоучку, який малював для односельців ікони. Довгий час я думала, що так живуть усі родини — наповненні мріями та творчістю з розповідями про прадідів. Коли я почала малювати у перше? - Пам’ятаю, як ми з сестрою у дитинстві вичавлювали кольоровий сік рослин, як навчала бабуся, та розмальовували ним все, що потрапляло під руки…»
Приймає участь у Всеукраїнських виставках, пленерах, аукціонах. Проводить майстер-класи у медіа-просторі. Працює у техніці живопис та графіка. Займається арт-проектами з популяризації української культури у світі. Вивчає історії та легенди рідного краю і трансформує це у живописі.

Дипломантка Всеукраїнської виставки-конкурсу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. м.Київ, Академія мистецтв України, 2016р. Номінантка «Премії Артіс-2016», «Художник року» за вклад у розвиток Дніпропетровського регіону, 2017; дипломантка виставки «Графіка-2018», Харківської НСХУ, 2018; Лауреатка Гран-прі Бієнале сучасного мистецтва ,,KOLOMYIA-ART,, в номінації «Живопис». м.Коломия, мистецький центр «Світовид», 2018р.

Вибрані твори знаходяться: в Музеї Мамаїв, м.Кам`янське; в Мистецькому центрі «Світовид», м.Коломия; приватних колекціях Германії, Ізраїлю, України.

ШЕВЦОВА ГАЛИНА

Галина Анатоліївна Шевцова – є засновницею приватної Художньої школи Галини Шевцової для всіх вікових категорій у м.Дніпро. Це впливає на різновекторний процес виховання творчої молоді, як у класичних рамках, так і у сучасному арт-напрямку. Організатор 60 тематичних експозицій на арт-майданчиках  рідного міста.   

У творчості вивчає зв`язки Європейських культур у мистецтві. Працює над проблемою національних та міжнаціональних засобів сучасної образності в живописі. Лауреат Гран-прі Бієнале сучасного мистецтва ,,KOLOMYIA-ART,, в  номінації «Живопис», 2018р.

Бере участь у Всеукраїнських та міжнародних виставкових та пленерних проектах. У 2019р. Галина Шевцова учасниця  58 Міжнародної біеналє мистецтв «May You Live in Interesting Times». (Венеція. Італія, 2019).

Персональні виставки:   виставка живопису «Art-travel» ( м.Генуя.  Galerea D`ARTE MERIGLHI,2016); виставка живопису «Сімейна міфологія». (м.Дніпро. Арт-галерея «TELEGA», 2017); виставка живопису «Мілонга». (м.Дніпро. Танцювально-спортивний клуб «Гармонія», 2017); виставка живопису «Арт- travel». (Буковель. с.Микулічіне. Готель «Черсак», 2017-2018).

Вибрані твори знаходяться: в Художньому музеї м.Чернівці; Музеї мистецтв Прикарпаття, м.Івано-Франківськ; в Мистецькому центрі «Світовид», м.Коломия;   в корпоративній колекції Дніпропетровського обласного центру профілактики та боротьби зі  СНІДом; в корпоративній колекції Hotel Tobaco, м.Лодзь, Польща; в корпоративній колекції Хуторо-Губиниської ЗОШ І – ІІІ ступенів, Дніпропетровська обл; та  приватних колекціях Америки, Іспанії, Італії, Польщі, Франції, Росії, України.

Презентація виставки: 28 травня 2019р. о 11:00

Тел. для цікавих пропозицій: 097-285-38-14

Організатор виставки: Ігор Зайцев та Арт-проект "Україна - єдиний культурний простір" Місце проведення виставки: Унівеситет митної справи та фінансів. Галерея мистецтв Факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин.



МАЛИШКО ОЛЕКСАНДРА

ШЕВЦОВА ГАЛИНА

Малишко Олександра Анатоліївна. ,,Моя Україна,,. 2016р. 65х90см.,полотно,олія

Олександра Малишко. ,,Козацькі простори,,. полотно,олія

Шевцова Галина Анатоліївна. ,,Іриси літа,,. 2015р., пол.,олія, 70х50см
   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте