Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
23:30

Манґа. Кацусіка Хокусай

Манґа. Кацусіка Хокусай

Графика

Кацусіка Хокусай (яп. 葛飾 北斎) (1760 - 1849) – визнаний майстер укійо-е, провідний митець домодерного японського мистецтва.

Манґа («Веселі малюнки Хокусая») – один із ключових проектів автора. Образи китайських та японських міфів, герої даоського, синтоїстського та буддійського пантеонів, дійові особи конфуціанських книг, поети, письменники, воїни та полководці давнини – далеко не повний тематичний спектр сторінок альбомів манґи.

15 книжок Хокусая, побачивши світ у ХІХ столітті, виявилися не лише вишуканим зразком технічної майстерності художника, але й стали яскравим втіленням його мистецької філософії. Відтак, манґа Хокусая правомірно вважається «Енциклопедією японського народу».

Музей японської гравюри (м. Дніпро) презентує глядачам розгорнуту експозицію, сформовану з трьох книжок манґи Хокусая, - це 80 творів автора, виконані у техніці друкованої графіки.

Довгоочікуваній зустрічі естампів із глядачем передував довгий та складний шлях реставраційної та науково-дослідницької роботи.

Відтепер кращі зразки книжкової графіки Хокусая дають змогу поринути до полівимірного світу японської та китайської культур.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте