Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
20:34

Показ фільму «Джеронімо»

Посмотреть афишу: Показ фільму «Джеронімо» Драма

Книгарня «Є» та «Артхаус клуб» в рамках фестивалю «Французька весна»,  організованого Французьким інститутом в Україні,запрошують на перегляд фільму «Джеронімо» (реж. Тоні Гатліф, музична драма, 107 хв.), що відбудеться 25 квітня. Початок – о 18:30. Показ фільму мовою оригіналу (французька) з українськими субтитрами 

«Джеронімо» (реж. Тоні Гатліф, Франція, 2014 р., музична драма, 107 хв.)

Джеронімо – молода соціальна працівниця, яка опікується підлітками кварталу Сен-П'єр. Ситуація загострюється, коли турецька дівчинка тікає зі свого весілля до коханого, молодого рома. Їх втеча призводить до сплеску ворожнечі. Коли протистояння переростає у справжню війну, Джеронімо докладатиме всіх зусиль, щоб зупинити божевілля, яке охопило квартал.

Показ відбувається в рамках ретроспективної програми «Шарман Легран і музика французького кіно» у рамках фестивалю «Французька весна» організованого Французький інститут в Україні / Institut français d'Ukraine у співпраці з компанією Arthouse Traffic

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/795137854201215/


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте