Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
00:05

КОРДОНИ ІСНУВАННЯ. АННА ХОДЬКОВА ТА КРІСТІНА ЯРОШ

Посмотреть афишу: КОРДОНИ ІСНУВАННЯ. АННА ХОДЬКОВА ТА КРІСТІНА ЯРОШ

17 січня о 19:00 в галереї Артсвіт відбудеться відкриття виставки Анни Ходькової та Крістіни Ярош "Кордони існування".

В житті людини хоча б іноді виникає питання про своє місце у світі і свій відбиток в колективній пам‘яті. Прагнення до багатства та слави керували і продовжують керувати діями багатьох людей, і чим більше місця вони займають, тим менше залишається іншим, що породжують нерівність і тісноту. Планета стає замалою для великого людського Его, яке прагне як не звести собі монумент, так хоча б опинитись на дошці пошани кращих працівників місяця. І за цим блискучим фасадом приховується прірва невидимої праці, експлутації, вигорання та виснаження ресурсів, як людських, так і природних. Тому людина відправляється за межі Землі, у пошуках більшого простору, нових ресурсів і реалізації своїх галактичних амбіцій. Але місце на Землі, де насправді опиняється кожен і кожна не залежно від здобутків, цілей та прагнень – це два на півтора метри на кладовищі з пам‘ятником і вічно яскравими пластиковими квітами.

(с) Ірина Танцюра

Крістіна Ярош (нар. 1994) Народилася в Києві. Закінчила Видавничо-поліграфічний інститут НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського», відділення книжкової графіки. Наразі переважно працює з технікою офорту та розробкою авторскої техніки. У своїх роботах художниця звертається до неприглядних об’єктів в міському просторі, перетворюючи їх на символічні артефакти. Учасниця численних виставок в Україні та за кордоном. Твори зберігаються у приватних зібраннях різних країн світу.

Анна Ходькова (нар. 1990) Закінчила ДХСШ ім. Т. Г. Шевченка (2008), Національну академію образотворчого мистецтва і архітектури (2016). Працює в техніках офорту, ліногравюри, шовкографії, монотипії, колаграфії. Сьогодні у своїй практиці надає перевагу техніці офорту. Художницю цікавлять трансформації людських образів та їх метафоризація. Учасниця численних виставок в Україні та за кордоном. Твори зберігаються у приватних зібраннях різних країн світу.

Разом К. Ярош і А. Ходькова відкрили графічну майстерню «Etching Room 1», що на сьогодні є однією з найбільш популярних у Києві. В майстерні художниці часто влаштовують воркшопи та прінт-вечірки.

Виставка триватиме до 2 березня. Вхід вільний.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте