Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
12:37

Сніданок у Тіффані

Посмотреть афишу: Сніданок у Тіффані Драма, Комедия, Мелодрама

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує всіх бажаючих на перегляд фільму за романом Трумена Капоте «Сніданок у Тіффані».

Сюжет романтичної комедії 1961 року розповідає про незалежну дівчину Холлі Голайтлі, яка шукає багатого кавалера. Вона екстравагантна непостійна молода особа, яка веде розкутий спосіб життя, зневажає своїх численних кавалерів, любить легкі гроші і ... Тіффані. Вона намагається бути витонченою, зайняти більш високе положення в світському суспільстві, всупереч своїй нелегкій долі. Але за всією цією мішурою гламуру і легковажності, в душі Холлі - перелякана дівчина, яка біжить від серйозних стосунків, асоціюючи себе зі своїм котиком. У якого немає імені. І він ніби не належить нікому. Як і вона сама Холлі…

Режисер: Блейк Едвардс

В ролях: Одрі Гепберн, Джордж Пеппард,  Патріція Ніл ,  Баді Епсен ,  Мартін Болсам , Хосе Луї де Вільялонга, Джон МакГайвер, Алан Рід,  Дороті Вітні ,  Беверлі Пауерс

Країна: США
Рік: 1961
Тривалість: 01:55:05

Ведуча: Лариса Друбецька

Адреса: вул. Воскресенська, 23, соціокультурний центр, 4-й поверх
Телефон: (056) 745 20 52


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте