Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 16 апреля 2024
13:20

Презентація книги "Конной дорогой Бабеля" Агнеси Капрельянц

Презентація книги

Литература, Презентация

Запрошуємо вас на зустріч з київською письменницею Агнесою Капрельянц. 11 грудня в рамках проекту "Літературний хаб" відбудеться презентація її книги "Конной дорогой Бабеля" (рос. мовою).

Про що ця книга? Про Ісаака Бабеля і Семена Будьонного, про військову кампанію 1-ї кінної в Україні в 1920 році? Так, але більше про людей,що тихо живуть в українських містах і селах. Про те, що намагаючись не брати участь, не перебувати і навіть не співчувати, вони все одно не врятувалися від смерчу 1920 року. Про людей, чиї обличчя слабо помітні на масових фотографіях. Людей, фігурами яких заповнювали фон для ефектних фото відомих командирів. Людей, руками яких повертали важелі історії в переломні роки. Про історичні паралелі 1914 і 2014 років. Про те, якими ми повинні бути сьогодні, згадуючи помилки минулого, ціна яким - життя людей і тих, що тихо сидять, і тих, хто активно створюють фон. Про це книга.  

https://www.facebook.com/events/319490398776666/

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте