Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
01:21

Студентський бал «Стиляги»

Студентський бал «Стиляги»

Бал

Молодь області запрошують на щорічний Студентський бал!

Дві години вишуканих та запальних танців, виступи вокальних колективів, конкурси, вікторини, цінні подарунки, фуршет, нові знайомства та цікаве спілкування. Все це лише частина цьогорічного Студентського балу. Традиційний захід проходить за підтримки Дніпропетровської обласної ради та з кожним роком залучає до участі все більше молоді області з різних ВУЗів.

Бажаний дрес-код балу 2018 – «Стиляги»! Віддаємо перевагу яскравості кольорів і деталей в одязі, замість сірої буденності, під запальні ритми джазу і рок-н-ролу. Відповідну атмосферу допоможуть створити не тільки образи учасників, а й тематичні фотозони, дизайн приміщення та навіть виставка із ретро-авто!

Головною інтригою святкового вечора, як завжди, залишається результат змагання за звання короля та королеви балу. Цього разу в ньому візьмуть участь 44 пари, які продемонструють свою майстерність у різних танцювальних напрямках: вальс, джайв, твіст. Наприкінці урочистої частини переможців буде обрано шляхом голосування усіх гостей та учасників заходу.

Голова обласної ради Гліб Пригунов переконаний, що таке дозвілля буде до душі багатьом студентам: «Для кожної молодої і активної людини такий досвід стане цікавим і корисним. Саме таке змістовне дозвілля підтримує зараз обласна рада. Це здорове проведення часу, фізична активність, цікаві знайомства із однодумцями, естетичне задоволення». Свято танцю і ретро-стилю пройде 22 листопада о 17.00 у Палаці студентів ДНУ ім. О. Гончара.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте