Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 03 мая 2024
02:23

Summer Shorts: Australia

Summer Shorts: Australia

Короткий метр

Разом з Australian Embassy, Ukraine та Kyiv International Short Film Festival ми продовжуємо покази короткого метру з найбільш екзотичних та сонячних країн світу!

Серед фільмів — номінована на Оскар стрічка «Одинадцята година» про пацієнта психотерапевта, що вважає себе лікарем. «Дикі танці» Біни Боттачар’ї про легендарний виступ Руслани на Євробаченні та як він вплинув на двох австралійських підлітків, «Продавець ножів» з останнього Венеціанського кінофестивалю та інші номінанти та лауреати кінофестивалів у Каннах, Дрездені, Штутгарті та Клермон-Феррані.

Повна програма: kisff.org/summer-shorts-australia
Мовою оригіналу (англійська) з українськими субтитрами.

Приємний сюрприз: приходьте на показ трішки раніше та пригощайтеся справжнім австралійським вином. 
Welcome drink: 18:00

Together with the Australian Embassy, Ukraine we continue to screen short films from the most exotic parts of the world!

Among the films you will find the Academy Award nominee «The Eleven O’Clock» — a story about the delusional patient of a psychiatrist who believes he is the psychiatrist. «Wild Dances» filmed by Bina Bhattacharya is focused on Ruslana’s legendary performance at Eurovision-2004 and its influence on the lives of two Australian teenagers. In addition, «The Knife Salesman» from the previous Venice IFF, as well as many other award-winning shorts, screened in Cannes, Dresden, Stuttgart and Clermont-Ferrand are soon to come.

August 27 — premiere screening at Art-center Kvartira;
Admission free.
Films are shown with the original audio (in English) with Ukrainian subtitles.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте