Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 23 апреля 2024
22:09

ЗВАЖ СВОЮ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ

ЗВАЖ СВОЮ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ

Що для українців означає вільна країна? Що вони готові покласти на ваги незалежності? Жителів міста Дніпро знову провокуватиме “Активна Громада” від Інституту “Республіка”

Акція “Зваж свою незалежність” приурочена до Дня народження України. Вона має на меті нагадати громадянам про цінність незалежності та активної участі в побудові своєї громади та країни в цілому.

На Європейській площі міста відбуватиметься дійство, під час якого представники команди ВІ “Активна Громада” будуть “зважувати” незалежність. А також громадяни будуть робити маленькі кроки на шляху до побудови справді вільної країни - підписувати звернення.

У результаті координатори дізнаються в українців, що для них за вагою, важливістю дорівнює незалежності, а також подарують кожному активному українцю - символ волі ;)

Акція проходить у 28 містах в межах проекту “Активна Громада: право вибору”, що впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте