Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
04:29

Презентація книги Олесі Омельченко «Дивограй»

Посмотреть афишу: Презентація книги Олесі Омельченко «Дивограй» Литература, Презентация

25 липня о 16.00 у музеї «Літературне Придніпров’я» відбудеться презентація історико – філософсько – фантастичного роману у віршах Олесі Омельченко «Дивограй» (Дніпро : Ліра, 2017).

Ім’я Олесі Омельченко відоме далеко за межами України. Її творчий доробок представлений 11 книгами, серед яких збірки поезій «Зачарований обрій», «Присвячую себе…», «Вселюбов», «Високий берег», «Полум’я Любові», «Адам і Єва», «Мить і вічність», книги віршів і казок для дітей.

Події у романі «Дивограй» розгортаються від палеоліту до 5 000 року. Авторка майстерно вплітає у канву роману події, пов’язані з перебуванням на території Придніпров’я кіммерійців, скіфів, амазонок, сарматів, інших племен. Певна кількість розділів присвячена рідному краю Солонянщини, його яскравій історії.
Роман має кілька сюжетних ліній, події яких відбуваються у різних часових площинах: до нашої ери, у Середньовіччі, XVII–XIX століттях, у сучасності і в далекому 5000 році (одночасно у трьох галактиках: М‑31, туманності Андромеди; М‑13, у сузір’ї Геркулеса, та у нашій галактиці – Чумацький Шлях). Фантастичні події не лише захоплюючі, пізнавальні (авторка вміло використовує знання із астрономії, фізики, парапсихології), а і застерігають людство від імовірних глобальних катастроф, яких, на думку письменниці, можна уникнути через самовдосконалення, гармонійну єдність з природою, любов до оточуючого світу.

Роман цікавий як своїм змістом, філософським спрямуванням, так і енергетично – цілісною структурою. Він несе у собі єдність духовного, оптимістичного, пізнавального та сакрального, суто українського світів.

Чекаємо усіх шанувальників поетичного Слова Олесі Омельченко на презентації роману у музеї «Літературне Придніпров’я».



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте