Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
20:16

Симфонічна фантазія в мультиплікації

Посмотреть афишу: Симфонічна фантазія в мультиплікації Классическая музыка

Диригент – лауреат міжнародного конкурсу Іван Чередніченко

Музика з мультфільмів - це не просто знайомі з дитинства інтонації, вони дуже близькі серцю і тому такі рідні. Для вас ми підготували спеціальну програму, де зібрані найбільш яскраві зразки класичної музики. Завдяки їм,ви і ваші діти, з задоволенням насолодитеся прекрасним спектаклем, зустрінетеся з улюбленими персонажами і звичайно ж послухаєте популярні твори вітчизняних і зарубіжних композиторів.

Мультфільми зрозумілі абсолютно будь-якому глядачеві і мають захоплюючі та цікаві сюжети. Особливу красу такого жанру надає музика, яка може бути не тільки у сучасних композиторів, а й класиків. Такі знайомі і близькі багатьом мелодії, які зачаровують глядачів з перших звуків - це тільки посилює емоційний вплив мультфільмів. Часом, класичні композиції так вписуються в сюжет, що здається ніби їх спеціально написали для нього, так тонко і чітко вони передають думки, почуття героїв і загальну атмосферу. У цьому немає ніякого секрету - це всього лише дивовижна сила музики.

Більшість з нас любить мультфільми і любов ця не залежить від віку. Добрі і смішні, зворушливі і таємничі сюжети не залишають байдужими ні дитини, ні дорослого. Класична музика звучить в дуже багатьох мультфільмах і мультиплікаційних серіалах, і часом глядачі навіть не здогадуються, що це класика.

Класична музика завжди несла в собі диво, тому автори студії Діснея не змогли залишити без уваги класику, зокрема, творчість самого «казкового» композитора - Петра Ілліча Чайковського. Створюючи мультфільм «Спляча красуня», за музичним супроводом Дісней звернувся до однойменного балету великого класика. Композитор Джордж а Брунса, а той майстерно запозичив у Чайковського основні теми, створивши на їх основі пісні для цього мультфільму.

Окремо варто згадати про мультфільмі «Фантазія». Це один з перших повнометражних мультфільмів студії Уолта Діснея, створений в 1940, що вийшов на широкий екран в січні 1942 року, в самий розпал Другої Світової війни. Фільм складається з семи епізодів, музичним фоном в яких служать класичні твори: зокрема твори Баха, Бетховена, Шуберта, Мусоргського, Стравінського і Чайковського.

В нашій програмі точно будуть мультфільми. А яка прозвучить музика, ми сподіваємось, ви вже впізнаєте!

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82, 372-96-20, 372-96-40
Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.
Квитки можна заказати на  https://philharmonic.com.ua, Карабасі та Інтернет-білеті


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте