Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 25 апреля 2024
11:35

Жениха викликали, дівчата?

Посмотреть афишу: Жениха викликали, дівчата? Комедия

Дві самотні літні жінки, сестри: одна – колишня акторка, інша - все життя при ній. Лагодять зламані крани, згадують минуле, живуть у надто просторій квартирі, де колись був галасливий театральний гуртожиток. Самі... І раптом старшій (актрисі) спадає на думку геніальне рішення!!! – Видати молодшу заміж.

І в рівномірному, зі схожими тихими днями життя щось починає відбуватися. Нареченого замовляють у шлюбній агенції, але спочатку приходить зовсім не наречений, а потім – одразу двоє наречених...

Однак ініціативу перехоплює інший претендент із явно заплямованою біографією. Але всіх їх випереджає слюсар-сантехнік, якого пані приймають за справжнього нареченого.

У результаті – закохані всі! І весь процес з'ясування стосунків супроводжується дотепними діалогами та комічними ситуаціями. Виявляється, тільки зроби крок, і все буде можливо: мрії, які здаються нереальними, насправді цілком реальні. У цій виставі в повітрі завжди витає можливість. Здавалося б, простягни руку – і схопиш мрію за хвіст, стягнеш з небес на землю – ось тобі й реальність.

І не так уже й багато для цього потрібно. Кульмінація вистави – у прийдешнє щастя повірили вже всі: і глядачі, і навіть самі актори. Здавалося, ще трохи – і все порозуміється в цьому дурному житті. Але...



Елена  (07.12.10 21:28): Антрепризный спектакль хорош настолько, насколько может быть хорош, если в нём есть хоть один актёр, играющий в полную силу, несмотря на лёгкий жанр антрепризы.
Однако в декабре 2010 г. народной артистки России Светланы Брагарник среди актёров спектакля НЕТ. Роль Анастасии исполнит Светлана Загородняя-Варецкая.
Заявляя Брагарник в составе спектакля, продюссер, мягко говоря, лукавит.
Ответить | С цитатой
serg  (08.11.10 12:43): прикольно Дуров VS Тарзан Ответить | С цитатой
хи-хи  (03.11.10 22:32): была в Харькове на этом спектакле! Супер! и Тарзан открылся в новом лице! как актер супер, не ожидала! не пожалела Ответить | С цитатой
Цена билетов  (03.11.10 15:26): от 250 до 790 гривен... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте