Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 06 червня 2024
16:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За 2014 рік у Дніпропетровську усиновлено 50 дітей-сиріт

За 2014 рік у Дніпропетровську усиновлено 50 дітей-сиріт
фото с сайта irpin-rada.org
За 2014 рік у Дніпропетровську усиновлено 50 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 46 з них стали членами родин українців, 4 – іноземних громадян.

Про це повідомили в управлінні-службі у справах дітей Дніпропетровської міської ради.

За вказаний період у місті створено 10 прийомних сімей та 1 дитячий будинок сімейного типу, куди влаштовано 13 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Ще 19 дітей тепер будуть виховуватись у вже існуючих прийомних родинах та дитячих будинках сімейного типу. При обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ще 5 родин-кандидатів на створення прийомних сімей пройшли навчання та підбирають дітей, зазначають в управлінні-службі.

З початку року з різних причин без батьківського піклування залишилися 247 дітей. Майже всіх дітей фахівцями управлінь-служб у справах дітей влаштовано під опіку, у прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу чи повернено батькам.

На сьогодні у місті функціонує 82 прийомні сім'ї, де виховуються 113 дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та 12 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховуються 84 дитини. На обліку в управлінні-службі у справах дітей перебуває 1 тисяча 743 дитини-сироти та дитини, позбавлених батьківського піклування, з них 89,4 % виховуються під опікою в сім’ях громадян, в прийомних сім’ях та в дитячих будинках сімейного типу, додають в управлінні-службі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вектор развития  (06.01.15 10:28): И шо,- все мальчики.. чи есть, кого удочерить? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті