Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
13:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина потребує зваженого державного бюджету України

Дніпропетровщина потребує зваженого державного бюджету України
Тимчасовий регламент розгляду державного бюджету України, який був затверджений Верховною Радою, передбачає прийняття його до кінця поточного року. Але в будь-якому випадку, місцеві бюджети можуть бути прийняті лише на початку наступного року. Це значить, що перший квартал 2015 року регіони України будуть працювати по старій видатковій частині. Не зважаючи на такі обставини, обласна влада Дніпропетровщини змогла вже сьогодні забезпечити можливість фінансування усіх необхідних соціальних програм.

Водночас, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод зазначив, що такий поспішний розгляд державного бюджету може зашкодити розвитку регіону, який є одним із донорів державної казни та його жителям.

«Після прийняття державного бюджету в першому читанні, цей документ, зазвичай, відправляється до керівників та спеціалістів областей України, щоб вони змогли внести необхідні пропозиції та корегування. Нажаль, цього не було зроблено. Більше того, усі пропозиції, які були напрацьовані керівництвом області, міст, районів Дніпропетровщини та багатьма фахівцями також не були враховані. Хоча нами було надано пропозиції до змін у бюджетній, податковій, екологічній, соціальній сферах та багато іншого» - підкреслив Євген Удод

Дніпропетровська обласна рада пропонує не поспішати з прийняттям державного бюджету, який не пройшов обговорення з місцевими громадами та не враховує реальні та зважені пропозиції не тільки Дніпропетровщини, але й усіх регіонів України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


СМІ  (25.12.14 13:25): Коли хоч слово можна почути від цих трудяг про розвиток малого та середнього бізнесу., про створення нових робочих мість, про покращення умов для приходу кредитів. Це ж найголовніше сьогодні та завтра Відповісти | З цитатою
Микола  (24.12.14 18:56): А не пришло ли время Днепропетровску немножко поработать и на себя,сколько можно нас доить? Пришло время решать и свои проблемы,кроме метро и дорог их у нас куча. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті