Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
02:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Понад 30 000 українців вже обрали логотип Заявки на проведення Олімпіади 2022

Понад 30 000 українців вже обрали логотип Заявки на проведення Олімпіади 2022
Голосування за логотип Заявки Львова на право проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських Ігор 2022 набирає обертів. Як повідомляє Заявковий комітет з підготовки та супроводження Заявки на здобуття права проведення Зимових олімпійських та паралімпійських ігор 2022 року в Україні, вже понад 30 000 українців взяли участь у виборі логотипу Заявки Львова на право проведення Зимової Олімпіади 2022. Голосування триватиме на сайті www.lviv2022.in.ua. до 26 січня 2014 р. включно.

Запропоновані до голосування чотири варіанти логотипів розробили міжнародні компанії North Design та Teneo, які мають досвід розробки дизайнів багатьох Олімпійських Ігор та Чемпіонатів світу. Ці компанії також розробили загальну концепцією і позиціонування Львова та Карпатського регіону для промоції України в світі під час заявкового процесу. Логотипи створено згідно зі стандартами Міжнародного олімпійського комітету. Вони, перш за все, передають культурну автентичність Львова та Карпат, українську історію та традиції, туристичні можливості країни.

Сергій Гончаров, генеральний директор Заявкового комітету з підготовки та супроводження заявки на здобуття права проведення Зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року в Україні: «Боротьба за право проведення Ігор буде складною. Адже країни-претенденти вже мають розвинуту інфраструктуру. Для розробки нашого Заявкового файлу ми залучили провідних світових фахівців. Це – Гернот Ляйтнер (Masterconcept), компанію Кеnео представляють Етьєн Тібуа, Лорік Йозеф, Деррен Хьюджиз та Ентоні Пікуарес. Серед нас – українці та іноземці, та усіх нас об’єднує великий попередній досвід підготовки міжнародних спортивних подій».

Сергій Гончаров зазначив, що «Логотип є важливим елементом промоції України у світі, а весь Заявковий файл, який включатиме аналіз інфраструктури регіону та плани його розвитку, буде в будь-якому разі корисним для країни. Адже він є стратегією подальшого розвитку спорту та туризму Західного регіону».

Олег Засадний, позаштатний радник міського голови Львова з питань підготовки до Олімпійських та Паралімпійських ігор: «Усі лого, не дивлячись на їхню різноманітність, лаконічні та стильні. Висловлюйте свою думку і голосуйте! Я вражений об’єднанням українців навколо Львівської Олімпійської Заяви. Цей проект дуже потрібний для розвитку туристичного потенціалу нашого чудового краю та України загалом!»

Олександр Кучерявий, директор департаменту спорту Заявкового комітету: «Представники компаній Teneo та North Design неодноразово приїжджали до України для вивчення унікальної культури та традицій, загальної та спортивної історії країни, можливостей популяризації бренду України під час промоції у світі. Вони були приємно вражені культурою, гостинністю нашого народу та спортивним і туристичним потенціалом України».

Зробіть свій вибір на сайті www.lviv2022.in.ua. Поспішайте,  до закінчення голосування залишилося лише 6 днів!

Довідка:

У листопаді 2013 р. Україна подала декларацію до МОК з підтвердженням намірів взяти участь у конкурсі на право проведення у 2022 р. Зимових Олімпійських та Паралімпійських Ігор.

У березні 2014 р. Заявковий комітет Львів-2022 має надіслати в Лозанну (Швейцарія), до МОК Заявковий файл, який буде ретельно проаналізований експертами. Фінальне рішення про перелік країн, які увійдуть до так званого Short List, МОК ухвалить у липні 2014 р. Фінальне рішення про те, яка країна прийматиме Зимові Олімпійські та Паралімпійські Ігри-2022 року МОК ухвалить у липні 2015 року в місті Куала-Лумпур (Майлайзія).

Крім України, наразі у боротьбі за право приймати найбільший зимовий спортивних захід планети змагаються Польща та Словаччина (спільна заявка), Казахстан, Норвегія та Китай.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


О_о  (08.05.14 14:55): ... просто нет слов ... или я схожу с ума ?! ... Ответить | С цитатой
Петриковка  (23.01.14 03:07): Только наша роспись Ответить | С цитатой
Дед Пихто  (21.01.14 09:24): В столице кровопролитные бои, а эти фантазеры живут уже в 2022-м на Олимпиаде!
И кто даст денег на все это, опять центр+юг+восток? Феерично!
Ответить | С цитатой
Н-й  (20.01.14 17:02): Золотой унитаз и двуручная пила-хорошая эмблема! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте