Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
10:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Машинобудівники Дніпропетровщини запроваджують системи управління якістю

Машинобудівники Дніпропетровщини запроваджують системи управління якістю
Системи управління якістю та екологічного управління займають важливе місце в ефективній роботі підприємств машинобудівної промисловості. Тому сьогодні підприємства Дніпропетровщини активно розроблюють та впроваджують такі системи.

«Модернізація підприємств, підвищення якості промислової продукції та впровадження інноваційних технологій – це основні завдання політики імпортозаміщення та стимулювання розвитку вітчизняного виробництва. Розвиток машинобудування – дуже важливий для розвитку та іміджу регіону. Адже потрібно приділяти увагу не лише видобутку та переробці, а й реалізації продукції. Саме машинобудування завершує цей етап. Впровадження систем контролю за якістю дозволяє виготовляти якісний продукт, який буде затребуваний як в Україні, так і на зовнішніх ринках»,- зазначив радник голови облдержадміністрації Віктор Сергєєв.

Сьогодні на Дніпропетровщині вже працює ряд промислових підприємств машинобудівного комплексу, які розроблюють та впроваджують системи управління якістю та екологією.

МНПК «Веста» є сертифікованим підприємством за напрямком ISO 9000, ISO 14000. Обладнання, встановлене на заводах корпорації, сучасне і високоефективне, виготовлене кращими виробниками Західної Європи, США і Південної Кореї. У 2009 році Державною санітарно-епідемілогічною службою України заводу «ВЕСТА-ДНІПРО» біло присвоєно знак відзнаки «Безпечний об’єкт».

Виробництво розкатних кілець на ПАТ «КОНСТАР» сертифіковано за міжнародним стандартом ISO 9001, а також міжнародним авіаційним комітетом на виготовлення авіаційних матеріалів.

На ПрАТ «Криворізький завод гірничого обладнання» система менеджменту сертифікована на відповідність Вимогам міжнародного стандарту ISO 9001. Також на підприємстві сертифікована система екологічного управління на відповідність Вимогам міжнародного стандарту ISO 14001.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


я в курсе  (17.12.13 18:27): информация взята из отчетов 2008-2009гг. и что хотели сказать? на сегодняшний день ситуация обстоит совсем по другому, жаль, что власти не владеют актуальными данными Відповісти | З цитатою
Веста  (17.12.13 16:19): Веста - это та что аккумуляторы производит? Какое отношение она имеет к машиностроению и когда? в 2009? прокисли новости ребятки Відповісти | З цитатою
Веста  (17.12.13 16:18): Веста - это та что аккумуляторы производит? Какое отношение она имеет к машиностроению и когда? в 2009? прокисли новости ребятки Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті