Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
23:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Оголошується конкурс на кращий макет пам'ятного знаку «Дніпро - Чемпіон!»

Оголошується конкурс на кращий макет пам'ятного знаку «Дніпро - Чемпіон!»
1 липня у Дніпропетровській обласній раді відбулася нарада відносно встановлення у Дніпропетровську пам'ятного знака, присвяченого тридцятиріччю перемоги футбольної команди «Дніпро» в чемпіонаті СРСР з футболу.

Минулого тижня, в ході сесії Дніпропетровської міськради депутати підтримали ініціативу голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода і під пам'ятний знак вже виділено земельну ділянку на бульварі імені Кучеревського.

У ході наради створено конкурсну комісію, яка протягом двох тижнів прийматиме заявки на участь у конкурсі. Мета ініціативної групи – докласти максимум зусиль для того, щоб пам'ятний знак виявився справді кращим. При цьому величезна відповідальність покладена саме на художників, архітекторів, проектувальників та дизайнерів.

Коли всі макети будуть розглянуті журі визначить переможця. Учасники конкурсу, що зайняли перше, друге і третє місце отримають грошові премії. Призовий фонд для лауреатів становить: 3-е місце - 5000 гривень, 2-е місце - 7000 гривень, а переможець отримає 10000 гривень.

До участі у конкурсі на кращий проект пам'ятного знака «Дніпро - чемпіон!» Євген Удод запросив усіх бажаючих художників, дизайнерів та архітекторів, як професіоналів, так і любителів. Для цього їм потрібно з сьогоднішнього дня по 12 липня надати на розгляд конкурсної комісії свій оригінальний макет пам'ятного знака.

Основні вимоги до макету – він повинен відображувати основну ідею акції і відповідати технічним вимогам, які дозволять втілити його і встановити на бульварі Кучеревського.

Далі планується безпрецедентний захід: виставити фото десяти кращих макетів або їх зменшені копії на загальний огляд. І провести пряме голосування дніпропетровців за кращий макет.

Проміжним фіналом стане нагородження лауреатів та визначення кращого, остаточного вигляду пам'ятного знаку «Дніпро - Чемпіон!», який і буде виготовлений, а потім встановлений біля стадіону «Дніпро-Арена».

- Подати ідею пам'ятного знака - це можливість взяти участь у створенні історії міста. Стати її частиною! Впевнений, що завдяки нашим спільним зусиллям ми зможемо виправдати надії всіх жителів Дніпропетровщини, увічнити перемогу «Золотої команди», спонукаючи її на нові перемоги. Дніпро двічі був чемпіоном і буде ще не раз! - наголосив Євген Удод.

Ескізи макетів пам'ятного знаку можна надсилати за адресою:

[email protected]

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті