Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 08 червня 2024
18:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
У Дніпропетровській області працюють пункти обігріву

З метою організації заходів щодо попередження випадків переохолодження людей, надання у період низьких температур допомоги населенню, в першу чергу малозахищеним верствам за вказівкою першого заступника Міністра надзвичайних ситуацій Віталія Бута у Дніпропетровській області встановлено пункти обігріву. Намети із  засобами обігріву,   гарячим чаєм та продуктами харчування   почали функціонувати з 15 грудня на період низьких температур. Пункти обігріву розташувалися в місцях масового перебування людей та працюють цілодобово. Представники МНС будуть чергувати у наметах у цілодобовому режимі.

Місця дислокації пунктів обігріву:

- м. Дніпропетровськ, вул. Курчатова, 10

- м. Кривий Ріг, Центрально-міський район, вул. Урицького, 5

- м. Дніпродзержинськ, Заводський район, перехрестя пр-т Леніна - Аношкіна

- м. Павлоград, площа Соборна

- м. Нікополь, вул. Херсонська, 16а

- м. Жовті Води, на перехресті вулиць Дзержинського та Кропоткіна

17 грудня спільно із державними органами виконавчої влади, місцевого самоврядування та підрозділами міліції розпочато роботу щодо відкриття в містах та районах області стаціонарних пунктів обігріву.

Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області з 14 до 17 грудня

За цей час у Дніпропетровській області сталося 48 пожеж, чотирнадцять з них у самому обласному центрі.

Так, 14 грудня о 13:44 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у Ленінському районі обласного центру, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала пасажирка легкового автомобілю «Opel Kadett». Оперативно прибулі на місце події співробітники аварійно-рятувальної частини ГТУ МНС у Дніпропетровській області за допомогою аварійно-рятувального обладнання та автокрану врятували жінку із понівеченого авто та передали її лікарям «швидкої» для подальшої госпіталізації.

У селі міського типу Петриківка по вулиці Леніна у приватному будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинула власниця будинку, 1925 року народження, тіло якої знайдено на місці події.

Васильківський район: знищено авіаційну бомбу та 86 боєприпасів часів війни

14 грудня поблизу села Катеринівка Васильківського району, під час полювання у лісопосадці знайдено предмет, схожий на авіаційну бомбу ФАБ-50 часів війни. Під час додаткового обстеження піротехніками виявлено артилерійські снаряди часів війни: калібру 23 мм - 26 од., калібру 20 мм – 11 од; патрони стрілецької зброї часів війни: калібру 12,7 мм – 7 од., калібру 7,62 – 42 од. Г рупою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГТУ МНС у Дніпропетровській області боєприпаси знищено . Місце події обстежено, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено.

м. Синельникове: із пошкодженого авто співробітники МНС врятували жінку

14 грудня о 17:00 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у місті Синельникове по вулиці Переїздна водій легкового автомобілю «ВАЗ 2101» не впорався з керуванням з'їхав у кювет та допустив зіткнення з деревом. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала пасажирка автомобілю, яку співробітники МНС за допомогою аварійно-рятувального обладнання врятували із пошкодженого авто та передали лікарям «швидкої» для подальшої госпіталізації.

15 грудня у Красногвардійському районі обласного центру по вулиці Ізюмська у приватному будинку виникла пожежа, внаслідок якої постраждала власниця будинку, 1938 року народження, яку з діагнозом отруєння продуктами горіння госпіталізовано до лікарні.

м. Жовті Води: на пожежі співробітники МНС врятували 65-річного чоловіка

16 грудня о 7:50 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у місті Жовті Води по вулиці Донбасівська виникла пожежа. Оперативно прибулі на місце події співробітники МНС долаючи пожежу врятували власника будинку, 1947 року народження, та передали його лікарям «швидкої» для подальшої госпіталізації.

16 грудня поблизу села Недайвода Криворізького району, під час проведення пошукових робіт історико-пошуковою групою «Пошук Дніпро» знайдено предмети, схожі на 152-міліметровий артилерійський снаряд та два 105-міліметрових артилерійських снаряди часів війни. Місце виявлення боєприпасів огороджено та охороняється співробітниками ГУ МВС України в області . Надана заявка до групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГТУ МНС у Дніпропетровській області на знищення боєприпасів.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (12)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  У Дніпрі на Воздвиженському узвозі зіткнулись Hyundai та 14-річний мотоцикліст на Geon: дитина в лікарні (4)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)

•  На косі Перемоги над водою знову видно останки місцевого «Титаніка» (4)

•  «Необхідний крок»: в Міненерго прокоментували підвищення тарифів на електроенергію (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті