Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 02 мая 2024
04:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В ДНУ триває прийом документів

В ДНУ триває прийом документів
Протягом перших 10 днів приймальною комісією ДНУ ім. О. Гончара прийнято й оброблено 15,5 тисяч заяв.

Як повідомив відповідальний секретар приймальної комісії ДНУ Сергій Олександрович Давидов, більше 13 тисяч заяв прийнято особисто від абітурієнтів у паперовій формі і 2,5 тисячі через мережу Інтернет, частина з яких ще обробляється в режимі on-line.

«Як відомо, цього року Дніпропетровський національний університет є шостим в Україні за обсягом державного замовлення, – говорить Сергій Олександрович. – Міністерством освіти і науки, молоді та спорту збільшено держзамовлення ВНЗ України на напрями підготовки, пов’язані з інформаційними технологіями, природничими та математичними науками. Зокрема, збільшена кількість бюджетних місць за такими напрямками: математика, фізика, прикладна фізика, комп’ютерні науки, мікро- та наноелектроніка, телекомунікації, приладобудування, виробництво літальних апаратів, системний аналіз, біологія та інші. Нині в ДНУ конкурс на напрям підготовки «Комп’ютерні науки» - 8 осіб на місце, «Комп’ютерна інженерія» - 7 осіб на місце, «Програмна інженерія» - 8. На інженерні та технічні напрямки – конкурс після 10 днів прийому документів становить 3 абітурієнти на місце.

Традиційно високі конкурси на «Правознавство» і Китайську мову» - по 20 осіб на місце, «Міжнародні економічні відносини» - 19, «Управління персоналом» - 18, «Туризм» - 22, «Лабораторна діагностика», «Менеджмент», «Журналістика», «Екологія» - більше 10 осіб на місце».

У приймальній комісії нагадують абітурієнтам, що 1 серпня будуть опубліковані списки рекомендованих до зарахування на 1 курс і радять уважно стежити за оголошеннями, щоб вчасно подати оригінали документів.

Зазначимо, що нині в університеті проводяться вступні іспити у бакалаврів, що прагнуть отримати освітньо-професійний рівень спеціаліста і магістра. Вчора іноземну мову складали ті, хто прагне навчатися в магістратурі – всього 853 бакалаври. 15-17 липня бакалаври складатимуть фаховий вступний іспит.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Свет  (16.07.12 18:53): Подача в этот вуз - это просто шок!!! Помещения, не видевшие никогда ремонта, окна в коридорах заклеены наглухо,духота, очереди бешеные, медленный приём. ШОК!!! такой большой вуз и нет ввода документов сразу через компьютер, как в других нормальных вузах. ПОЗОР! Ответить | С цитатой
445566  (15.07.12 07:58): "В ДНУ триває прийом документів"
Что, так плохо несут (документы), что нужна реклама?...
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Gidrik  (14.07.12 11:37): на сколько я помню, туризм не арккредитован... Или уже получили лицензию?? Ответить | С цитатой
r_rim32  (13.07.12 19:02): Не в тему, ПРезирай Януковича.Умные Вы Ответить | С цитатой
cовесть  (13.07.12 18:55): конкурс на правознавство - смешно до горя)))
заявлений на специалиста в прошлом году было подано на пару человек больше, чем мест. на магистратуру попали лишь по блату. и баблу. бабло блату не мешало, даже так.

юрфак испоганился донельзя. там осталось только несколько классных преподавателей! Степанов, Гордиенко, Резникова, Бережная...

не несите свои деньги и ноги в этот ужасный вуз
Ответить | С цитатой
фактик  (13.07.12 18:47): А здесь другая информация http://www.vstup.info/2012/i2012i111b.html Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте