Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
02:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 16 сентября

Криминальная сводка на 16 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

15 вересня об 11.50 до Дніпропетровського міського управління міліції від чергового ГУМНС України в Дніпропетровській області надійшло повідомлення, що в одній з квартир будинку № 14 по вул. Гулі Корольової сталася пожежа. Виїздом на місце події було встановлено, що оселя належить 51-річному чоловікові та його колишній дружині на три роки молодшій. Після гасіння слідчо-оперативною групою в квартирі було виявлено 5 осередків підпалу та каністру ємкістю 20 літрів із залишками легкозаймистої рідини. На щастя, внаслідок пожежі люди та сусідні квартири не постраждали. Опитавши господарку оселі, оперативники встановили, що в середині червня поточного року вона розірвала свій шлюб із чоловіком, внаслідок чого у нього стався нервовий зрив. Останній протягом останніх двох місяців постійно вимагав від колишньої дружини поновити шлюб, неодноразово намагався покінчити життя самогубством. У червні 2011, обливши стіни квартири, він погрожував її підпалити, а останнім часом погрожував підпалити квартиру, після чого покінчити життя самогубством, скоївши дорожньо-транспортну пригоду на власному автомобілі.

15 вересня о 10.45 чолов’яга виконав свою обіцянку. Перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, він облив стіни квартири бензином та залишивши каністру із залишками пального в одній із кімнат, скоїв підпал, після чого на власному автомобілі виїхав за межі обласного центру та на автошляху «Київ-Луганьск-Ізварине» на великій швидкості скоїв наїзд на електроопору. На щастя, самогубця залишився живим. З місця ДТП його з тілесними ушкодженнями у вигляді: струс головного мозку, черепно-мозкова травма, рваною раною лобної частини голови та правого вуха госпіталізували до реанімаційного відділення Дніпропетровської 6-ї міської лікарні.

Нині слідчим відділом Індустріального РВ міліції міста Дніпропетровська вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.2 ст. 194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна». За цей вчинок зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.


15 вересня до Синельниківського міськвідділу міліції від лікаря-хірурга 6-ї міської лікарні надійшло повідомлення, що під час проведення операції на нозі 36-річного місцевого мешканця, який пізно вночі був доставлений родичами до медзакладу з рваною раною колінного суглобу, в рані було виявлено три дробини від мисливського набою. Оскільки рана мала виражений вогнепальний характер у вигляді відкритого вогнепального перелому тазостегнового суглобу зі зміщенням уламків, правоохоронці розпочали перевірку обставин отримання травми вказаним чоловіком.

Згодом з’ясувалося, що напередодні 14 вересня о 20-й годині постраждалий разом із своєю 23-річною співмешканкою поїхав на пасіку її вітчима, яка знаходиться поблизу селища Первомайське Синельниківського району. Приїхавши до пасіки о 21-й годині, потерпілий вийшов із машини та пішов до побутового вагончика, де знаходився охоронець пасіки, 57-річний мешканець обласного центру.

Останній, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, із власної зареєстрованої мисливської рушниці «ІЖ-27» 12-го калібру скоїв один постріл у бік непрошеного гостя, спричинивши останньому вищезазначені тілесні ушкодження. Після затримання горе-охоронець пояснив, що із мисливської рушниці він намагався здійснити постріл вгору, але під час підняття зброї випадково натиснув на спусковий гачок.

На теперішній час знаряддя злочину – мисливську рушницю та стріляну гільзу до неї вилучено. Провина зловмисника підтверджується його особистим зізнанням та свідченнями свідків.

За фактом завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчим відділом Синельниківського міськвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 121 КК України. Через п’яний інциндент горе-охоронець може дістати від 5 до 8 років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


аю  (18.09.11 12:52): Почему, почему? Наверно там насилуют, вместе с детками МВД? Ответить | С цитатой
avir  (16.09.11 23:08): Пиндец! Почему опять ни Х...я не знают о происходящем в городе?
Почему ничего не написали ,что на металлобазе ,что на 12-м квартале от взрыва газового баллона погиб человек ,и двое в ОЧЕНЬ тяжелом состоянии?
Случилось это в 12-10 16-го сентября!!!
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте