Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 01 июня 2024
15:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Человек - не товар

Человек - не товар
На початку 2010 року працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління МВС України в Дніпропетровській області отримали інформацію про злочинну діяльність групи осіб з ознаками організованості, члени якої займалися сутенерством та втягненням осіб у заняття проституцією на території області.

У ході проведення оперативних заходів, встановлені 3 непрацюючих мешканці області віком від 28 до 32 років, двоє з яким раніше засуджені: один – за вживання наркотичних засобів, а інший за вимагання.

Учасники групи діяли з чітким розподіленням ролей: організатор групи - сутенер, розподіляв грошові кошти між поплічниками, що отримувалися від злочинної діяльності, контролював процес вербування мешканок області для втягнення їх у заняття проституцією та організації надання послуг сексуального характеру клієнтам.

Інший співучасник займався прийманням замовлень від клієнтів щодо надання їм оплатних сексуальних послуг, вів облік виходу «на роботу» повій та кількість здійснених виїздів до клієнтів кожною повією, проводив вербовочні бесіди з особами, які надалі залучалися до заняття проституцією.

Третій учасник злочинної групи організовував охорону повій та доставку їх до клієнтів, здійснював пошук та «первинний» відбір дівчат, які далі втягувалися в заняття проституцією, розповсюджував інформацію про організацію надання оплатних сексуальних послуг клієнтам.

За фактом злочинної діяльності трійці порушено кримінальну справу за ознаками ч. 3 ст. 303 Кримінального кодексу України («Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією»), а під час проведення в травні п. р. санкціонованих обшуків за адресами мешкання зловмисників були вилучені: мобільні термінали, чорнові нотатки із записами про заробітки повій, помпова рушницю з набоями, наручники та пістолет іноземного виробництва з набоєм до нього, який визнаний вогнепальною зброєю.

Зловмисники затримані, двом з яких обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Наразі проводиться слідство; учасникам групи загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Юлий Циммерманн  (01.06.10 18:14): Юлий Циммерман, клон, дорогуша. Забыл в конце ещё одну букву "н" поставить. А, вообще, некрасиво так делать. Для тебя очередной афоризм: Человек-звучит гордо... выглядит - отвратительно. Ответить | С цитатой
Юлий Циммерман  (01.06.10 15:03): - Как живешь?
- Как Ленин.
- Это как?
- И не кормят, и не закапывают.
Ответить | С цитатой
гость  (01.06.10 14:29): Мне вот интересно, чем тот же работяга, продающий свои руки за мизерную оплату, отличается от той же проститутки ? Все мы товар, рабы работающие за пайку, так как достойной оплатой, то что мы получаем, назвать нельзя. Ответить | С цитатой
XXX  (01.06.10 13:24): А почему по-украински повiя, а занятие проституцією? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте