Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
07:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На засіданні виконавчого комітету міськради прийнято рішення про зниження нового тарифу на житлові послуги на 20 коп.

На засіданні міськвиконкому, за дорученням міського голови Івана Куліченка та пропозицією депутатів міської ради було внесено зміни до рішення від 31.10.2005 року № 4561 “Про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для житлово-експлуатаційних підприємств комунальної власності територіальної громади м. Дніпропетровська”.

Згідно змін до цього рішення, тариф на житлові послуги, прийнятий попереднім рішенням міськвиконкому, за рахунок зниження кількості послуг буде зменшено на 20 копійок. Тобто, платня за житлові послуги для мешканців багатоповерхівок буде становити не 98 копійок, а 77, для аварійних та старих будинків – 36. Таке зниження буде зроблено за рахунок відміни оплати за вивіз твердих побутових відходів, прибирання сходових площадок та інше. Витрати на це будуть заплановані у міському бюджеті 2006 року: 12, 6 млн. на вивіз ТБО, 2,2 – на диспетчерську службу та інше.

Крім того, на засіданні міськвиконкому підтримано рішення Консультативно-дорадчої ради з питань місцевого самоврядування при Голові Верховній Ради України, щоб прийняти на сесії міськради звернення до народних депутатів України щодо забезпечення виконання делегованих державою повноважень у 2006 році.

Його повний текст буде опубліковано після сесії міськради, яка відбудеться 30 листопада 2005 року.
Gorod.dp.ua на Facebook.


MAX  (04.12.05 11:38): Как интересно получается, мы сами выбираем депутатов, президента.
То есть именно нашим выбором делаем нашу жизнь такой какая она есть. А спустя какое-то время начинаем скулить и гавкать. А ведь еще до выборов видно кто есть кто из кандидатов. Люди если вы хотите жить лучше то создавайте общественные организации, протестуйте против продажных политиков, бойкотируйте выборы на которых нет достойных кандидатов!!! К нам относятся как к стаду, потому что мы безмолвны...
Ответить | С цитатой
kot1066  (30.11.05 17:25): Ах выборы, эх выборы - веселая пора!!
Мы 2 вагона денег растащим до утра!!!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
напрасно радуетесь - они это сторицей окупят...
Ответить | С цитатой
Fyfkbnbr  (30.11.05 17:24): Не уважает власть свой электорат. Ответить | С цитатой
Женя  (30.11.05 16:02): Мля.. буквально в понедельник(28.11.05) договорился с сантехником из ЖЕКа, что он придет в среду с 8.00 до 12.00. Жду - нету. Звоню в 11.00, грит, приду в 12.00. Говорю: ладно, жду. Подождал до 12.30 так никто и не пришел. :((
Это я к чему.. К тому, что пока сантехники вовремя приходить не будут, пусть и не заикаются о повышении тарифов.. а я пол дня прогулял, ждал этого сантехника.. растуды твою налево... слов нет..
Ответить | С цитатой
kktz  (30.11.05 14:10): На сколько я понял это снижение НОВОГО тарифа. Тоесть это как праздничная скидка в супермаркетах за неделю до праздника все цены поднимаются, а перед самым праздником объявляется волшебная скидка которая возвращает цены в их стандартное состояние.
Уроды...
Ответить | С цитатой
alexey  (30.11.05 13:45): Это радует безмерно. Потому как наш подъезд убирается силами жильцов, с недавнего времени и двор приходится мести пенсионерам. Платить не за что : (. А как на счет тарифа хрущевка - 0,84 грн. Это что дом повышенной комфортности?! А зачем тогда поднимать вопрос об их сносе? Вообщем все хотят денег просто так. Надо от этого отвыкать. Ответить | С цитатой
Александр 1  (30.11.05 13:42): Подскажите где можно подробно посмотреть данное решение исполкома Ответить | С цитатой
Александр  (30.11.05 11:13): Підкажіть, будь ласка, де можна знайти "Тарифи для населення на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для КВЖРЕП Індустріального району в залежності від інженерного обладнання кожного будинку окремо", які вказані в Рішенні "Про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових тери-торій для житлово-експлуата-ційних підприємств комунальної власності територіальної громади м. Дніпропетровська". Ответить | С цитатой
Потап  (30.11.05 10:33): Это оччень харашо!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте