Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
06:34

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відкрито гранітний хрест на вшанування пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій

До Дня вшанування пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій у Дніпропетровську, на території гімназії №136, за підтримки партії «Народний Союз «Наша Україна», відкрито пам'ятний знак — гранітний хрест. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі Дніпропетровської міської організації політичної партії «Народний Союз «Наша Україна».

За інформацією прес-служби, 136-та гімназія, на території якої відкрито пам'ятний знак, — єдиний навчальний заклад Дніпропетровська, де про сумну сторінку українського голодомору 1932—1933 років згадують 14 років поспіль — без спеціальних розпоряджень та наказів.

Під час урочистої церемонії відкриття гранітного хреста голова Дніпропетровської організації партії «Народний Союз Наша Україна» Олександр Доброгорський відзначив, що саме Віктор Ющенко в 2003 році звернув увагу суспільства на необхідність вшанувати пам'яті українців, що загинули внаслідок голодоморів та політичних репресій.

«Але завдяки демократичним перетворенням будь-як ганебні явища, на кшталт тиранії, стали неможливими», — додав Доброгорський.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте