Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 02 июня 2024
18:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпрі проведуть безкоштовний майстер-клас з ораторського мистецтва

У Дніпрі проведуть безкоштовний майстер-клас з ораторського мистецтва

У Дніпрі на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть безоплатний майстер-клас з ораторського мистецтва від студії театру та кіно «Альфа». Навчатимуть дніпрян засновники студії — артист вищої категорії Леонід Русаков та народний артист України Віктор Гунькін.

Як зазначають організатори, до участі у майстер-класі запрошують людей будь-якого віку, адже навички публічного мовлення потрібні всім. 

«Наш захід буде особливо корисний тим, хто хоче позбутися страху сцени, дізнатися про правильну структуру виступу та способи утримання уваги аудиторії. Тренери розкажуть про роботу над собою перед виступом на сцені, як як працювати з інтонацією та жестами, диханням та дикцією. А наприкінці тренінгу всі охочі зможуть попрактикуватися та отримати зворотний зв’язок від професіоналів сценічної майстерності» , — зазначають у просторі.

Навчатимуть ораторського мистецтва засновники студії театру та кіно «Альфа» — артист вищої категорії Леонід Русаков та народний артист України Віктор Гунькін.

Майстер-клас відбудеться 19 січня о 17:00 за адресою вул. Старокозацька 40б (Гончаренко центр Дніпро). Орієнтовна тривалість заходу — півтори години. Кількість місць обмежена, тож усіх охочих закликають реєструватися за цим посиланням.Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте