Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 07 червня 2024
20:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Оновлений АЛЛО МАХ у Дніпрі: акустика на скейтах та інсталяція зі спорткарів

Оновлений АЛЛО МАХ у Дніпрі: акустика на скейтах та інсталяція зі спорткарів

У жовтні цього року компанія АЛЛО порадувала мешканців Дніпра оновленням свого шоуруму АЛЛО MAX, розташованого у самому центрі міста – у ТРЦ «МОСТ-Сіті».

Після реформату магазин перетворився на справжній рай для любителів шопінгу та тих, хто цінує зручність та швидкість в покупках. Завітавши в АЛЛО MAX, клієнт знайде все, починаючи від зарядних станцій, павербанків та ноутбуків і закінчуючи електротранспортом, акустикою, технікою для дому та товарами для краси й здоров'я.


Продумане зонування магазину виводить шопінг на новий, більш комфортний рівень, а клієнти зможуть краще орієнтуватися в оновленому асортименті товарів, який поповнився новими брендами та товарними категоріями. Зокрема, фанатів брендів Apple та Samsung порадують оновлені зони Shop-in-Shop, а Xiaomi та PОСО тепер мають власні бренд-зони.


В категорії SmartHome з'явилися нові товари, яких раніше не було представлено в цьому магазині: кавоварки, мультипечі, грилі, блендери, м'ясорубки, відпарювачі та праски провідних світових виробників – Tefal, Moulinex, Philips, Bosch.

Поповнений асортимент розміщено поряд із побутовою технікою – електрочайниками, роботами-пилососами, очищувачами й зволожувачами повітря.

Збільшилася кількість товарів і на beauty-вітрині: фени, стайлери, електробритви, також значно розширено модельний ряд електричних зубних щіток. По-новому виглядає зона SmartTV: розширено представленість різних брендів та кількість моделей телевізорів з різною діагоналлю.

Все це можна подивитись, поклацати-потицяти – протестувати на місці.


Шоурум отримав і новий дизайн.

«Наприклад, розуміючи, що портативну акустику купує переважно молодь, ми розробили новий, стильний дизайн акустичної зони – на стіні з’явилося графіті, а сам товар ми розмістили на скейтах, використання ж металевих бочок в антуражі підкреслює свободу стилю та розкутість. Прихильники ганяти на скейті під улюблені треки саме тут і знайдуть якісний звук», – зазначив Микола Астапов, директор із розвитку та форматів АЛЛО.
Стилістичних змін зазнала й зона з електротранспортом: з’явилась інсталяція з компактними гоночними електрокарами, яка точно буде до смаку поціновувачам автодевайсів.


Не залишились без уваги і найменші відвідувачі магазину. Для дітей в AЛЛО MAX організовано зону розваг, де можна погратися або помалювати, поки батьки роблять покупки чи консультуються в експертів. 

Традиційно в АЛЛО МАХ є видача онлайн-замовлень. Дніпряни, які віддають перевагу онлайн-шопінгу на allo.ua, можуть вибирати адресу «вул. Королеви Єлизавети ІІ, 2» для абсолютно безкоштовної доставки різноманітних товарів, замовлених на сайті чи у мобільному застосунку АЛЛО: від туристичного килимка, газової горілки, спортивного тренажера чи косметики до побутової хімії, одягу та дитячих іграшок. Тепер тут навіть є примірочна – для тих, хто замовляє одяг.

Шоурум на вул. Королеви Єлизавети ІІ, 2 (0 поверх), працює без вихідних з 10:00 до 21:00, а команда магазину вже чекає на відвідувачів, щоб вони могли оцінити розширений асортимент товарів та переваги шопінгу в оновленому форматі.

АЛЛО – маркетплейс національного масштабу з товарами від електроніки, косметики та інструментів до одягу та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 100 містах України. 

allo.ua – тицяй що хочеш!


Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Необхідний крок»: в Міненерго прокоментували підвищення тарифів на електроенергію (18)

•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  У Дніпрі триває суд над жертвою домашнього насильства (10)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Лікарі розповіли, як мешканцям Дніпра убезпечити себе від сезонної алергії (6)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  12 сміттєзвалищ вже ліквідували з початку року у Дніпрі (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті