Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
03:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ігри на вулиці, танці та дискотеки. Робота центрів позашкілля Дніпра під час канікул

|«« «« »» »»|

Танці, чаювання та дискотеки – так проводять дозвілля діти Дніпра під час канікул у різних центрах позашкілля. Корисний та безпечний відпочинок в умовах воєнного стану реалізовується за традиційною програмою «Розумні канікули із центром «Штурм»».

Упродовж 5 днів діти долучаються до різноманітних активностей, спілкуються з однолітками.

Так в одному з центрів «Штурм», що по вул. С. Ковалевської, 88-А, в останні дні осінніх канікул проводили тематичну дискотеку, присвячену Гелловіну.

«Дуже чекала, хотіла розфарбуватися під одного з персонажів фільму жахів. До цього я тут ходила на тренування, сподобались більше активності на свіжому повітрі. Дуже люблю ходити сюди на канікулах!» – ділиться дев’ятирічна Анастасія Старижко.

«Цих канікул я допомагала дорослим в організації дозвілля для молодших вихованців «Штурму». Ми чаювали, проводили флешмоби. Дуже приємно, коли під час такої війни можна посміхнутися й поспілкуватися», – розповідає членкиня парламенту центру «Штурм» Марія Баранцова.

У програмі «Розумні канікули із центром «Штурм»»: спортивні естафети, танцювальні флешмоби, тематичні вечірки «Halooween», настільні ігри, творчі майстер-класи тощо.

«Десять років уже цій програмі. Але під час воєнного стану ми коригували трішки підхід. У нас є психологічні тренінги. Адже дуже важливо, щоб діти між собою спілкувалися, ба більше – соціалізація дітей, які приїхали до нас з окупованих територій чи зон, де ведуться активні бойові дії. Тому щоразу ми вигадуємо щось цікаве й пізнавальне», – уточнює заступниця директора центру «Штурм» Вікторія Таніч.

А от у міській станції юних техніків провели майстер-клас з хімії. Одинадцятирічний Іван Плотніков ще не вивчає хімію у школі, але із задоволенням прийшов на захід. «Мені цікаво подивитись саме на реакцію порошків чи рідин. Я не знаю, як це відбувається, тому вирішив прийти й спробувати», – поділився Іван.

«У нас багато проходить майстер-класів під час канікул. Ми запрошуємо як наших вихованців, так і їхніх друзів спробувати щось цікаве. Наприклад сьогодні – хімія, ще можна зробити літак чи намалювати картину. Ми прагнемо, щоб під час такої страшної війни діти раділи», – підсумувала заступниця директора з науково-методичної роботи «Міської станції юних техніків» ДМР Тетяна Музиченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті