Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
16:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Джерело: Ситуація з фінансами в Дніпрі-1 погіршилася

Джерело: Ситуація з фінансами в Дніпрі-1 погіршилася

Віце-чемпіон України СК Дніпро-1 зазнав неприємностей після того, як їхній неофіційний власник Ігор Коломойський опинився під вартою за незаконне заволодіння коштами.

25 вересня, Київський апеляційний суд не задовольнив апеляцію на арешт неофіційного власника СК Дніпро-1 Ігоря Коломойського, який перебуває під вартою.

Стало відомо, як така подія відобразилася безпосередньо на життєдіяльності клубу.

"Нічого позитивного не відбулося. Клуб існує в режимі засвоєння коштів, які вони мають, дещо залишилося від Довбика, дещо прийшло за єврокубки. На якісь базові потреби щось є, при цьому не можна сказати, що футболісти отримують у повному обсязі те, що мали отримувати".

"Ситуація з фінансами для футболістів погіршилася. Якось все нормалізувати планують до зими. Достеменно невідомо чи це буде зроблено виключно через продаж футболістів. Скажімо так, план як проіснувати в цьому чемпіонаті існує.

Принаймні в цьому сезоні клуб дограє та й в наступному, думаю, гратиме. Тут лише питання які фінансові можливості він матиме", – зазначив ведучий ютуб-каналу "Причал", що спеціалізується на новинах Дніпра-1, Олександр Скляр.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Серега  (08.10.23 15:55): Скляр! Хватит нагнетать ситуацию и считать чужие деньги! Клуб разберётся без твоего нытья! И да,уже не раз сказано,чтоб не уподобали команду с коломойским,сколько можно тут ныть уже? Відповісти | З цитатою
Болельщик.  (07.10.23 15:26): А Беня опять всех нае..л. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Говерла  (07.10.23 14:51): Так Юрка Береза всем чешит что команда лично его! Значит и спрашивать надо лично с него! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті