Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
15:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі продовжують ремонтувати школи та садочки, які постраждали від ракетних атак

|«« «« »» »»|

У Дніпрі продовжують ремонтувати школи та садочки, пошкоджені після ракетних атак. Наприклад, покрівлю відновили в дитсадочку № 276.

«Уночі ракетної атаки сторож була на роботі. Чула страшний гуркіт й бачила, як летіли уламки. Ранком на місці затишного дитячого садочка – розбитий дах та вікна», – розповіла директорка КЗО «ДНЗ № 276» ДМР Лідія Байдак.

Керівництво садочка одразу звернулося до департаменту гуманітарної політики. Роботи виконали за два тижні. Повністю замінили 500 кв. м покрівлі. Тепер замість потрощеного шиферу – новий залізний дах. Зараз замінюють вікна – 53 кв. м.

«З початком повномасштабного вторгнення у місті було пошкоджено 44 заклади, підпорядковані департаменту гуманітарної політики. З них 26 шкіл та 18 садочків. Уже відремонтовано 18 шкіл та 11 садочків. У роботі – 8 шкіл та 7 садочків», – каже спеціалістка відділу технагляду департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Валерія Никифорова.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті