Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
16:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Почесний президент «Дніпра-1» жорстко розкритикував Олександра Кучера та Євгена Краснікова

Почесний президент «Дніпра-1» жорстко розкритикував Олександра Кучера та Євгена Краснікова

Почесний президент «Дніпра-1» Юрій Береза розповів, що думає про Олександра Кучера та Євгена Краснікова. А колишній спортивний директор сказав, шо не знає, хто такий Береза.

– На жаль, Андрій Анатолійович Русол помилився у виборі тренерського штабу. Будемо розбиратись, чому так вийшло. Я абсолютно довіряю Русолу, але вибір Кучера та Краснікова був пов'язаний лише з тим, що вони привели з собою футболістів «Металіста», а «Дніпру-1» тоді дуже не вистачало гравців. Кучера і Краснікова ніхто не запрошував, вони прийшли самі, пообіцявши привести з собою гравців. Була повна безвихідь перед неповною безвихіддю. Начебто вони і врятували тоді «Дніпро-1», але нам довелось грати за їхніми правилами. – Але в першому своєму сезоні у «Дніпрі-1» Кучер привів команду до срібних медалей УПЛ. – Кучер завоював з «Дніпром-1» срібло лише завдяки багажу Йовічевича, який він заклав, хоча в мене й неоднозначне ставлення до Ігора після його відходу у «Шахтар». Кучер просто підтягнув футболістів та розставив їх на потрібні місця. Саме завдяки напрацюванням Йовічевича Кучер і вискочив з «Дніпром-1» на друге місце. Це правда. – Що ви можете сказати конкретно про Кучера? – Після програшу АЕКу (Ларнака) у минулому сезоні я намагався поговорити з Кучером, але мені здалося, що цей молодий чоловік якийсь неадекватний. У мене з усіма тренерами було абсолютне порозуміння і контакт, але не з ним. Я ставив йому футбольні питання, а у відповідь він ніс якусь нісенітницю. Після цього я йому ні разу не телефонував, а спілкувався тільки з гравцями. Русол мені потім сказав: «Якщо ви довіряєте мені, то повинні довіряти й тренеру». Я відповів, що зрозумів і більше не буду втручатися у справи. Можна сказати, відійшов у бік і спостерігав зі сторони. Був момент, що я не витримав і сказав Русолу: «Ви вже щось робіть [із Кучером]», але він відповів, що є контракт і його потрібно дотримуватись. Я поставив питання: «А хто буде компенсувати втрату єврокубків?». У нас зараз буде дуже багато фінансових питань до Русола стосовно вильоту із єврокубків. Як виявилось, Кучер – це не тренер, а футбольне нещастя. Пара Кучер – Красніков – основні винуватці вильоту «Дніпра-1» з єврокубків. Я не вірю в їхній тандем. Вони люди зовсім іншого направлення. – Що ви маєте на увазі? – Це обкладання футболістів податками або грають тільки ті гравці, агенти яких знаходяться в орбіті Краснікова. Це металічне нещастя імені Ярославського. – Але ж Красніков вважається топ-менеджером. У «Металісті» він збудував сильну команду в 2012 році. – У нього може бути успіх тільки в тій команді, де є мільярди. А у всіх інших клубах буде просто дурилово. Красніков – це гравець великих грошей, але рано чи пізно це закінчиться. – Розкажіть, як відбулась відставка Кучера? – Я давно чекав його відставку і видихнув з полегшенням, коли вона відбулась. Якби Кучер пішов хоча б на дві-три гри раніше, то, як мінімум, «Спартак» Трнаву ми б пройшли. Зараз я повернувся в «Дніпро-1», команда в багатьох аспектах розібрана, але перспективи у нас з’явились, тому що ми нарешті звільнились від цього нещастя.

Колишній спортивний директор «Дніпра-1» Євген Красніков прокоментував звинувачення й сказав, шо не знає, хто такий Береза.

– Ви знаєте, після нашого відходу з «Дніпра-1» про нас багато розмов у пресі, інтернеті і де завгодно: і хороших, і поганих. Ви не перший журналіст, хто мені подзвонив із цього питання.

– І все ж, ви маєте що відповісти на тези, викладені в інтерв’ю Юрія Берези?

– Інтерв'ю Берези я не читав. Я не знаю, хто такий Береза, ніколи його не бачив і жодного разу з ним не спілкувався.

– Як ви оціните вашу з Кучером роботу у «Дніпрі-1»?

– Мірилом роботи у футболі є результат. Нам вдалося створити боєздатний колектив. Минулого сезону «Дніпро-1» до передостаннього туру боровся за чемпіонство в УПЛ, вийшов із групи Ліги конференцій, заробив гроші у єврокубках, і Довбик став найкращим бомбардиром чемпіонату України. Як кажуть у футболі: рахунок на табло.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Интересно  (05.09.23 14:47): А кто этих Кучера и Красникова пригласил? Берёза не принимал в этом участия? А теперь и такой и сякой и это вообще недоразумение а не тренер.а сразу этого не было понятно и видно.что кучер никакой не тренер? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті